trisst..

Jag satt precis och tänkte på en sak. Min blogg är ganska tråkig, haha. Det bara flög i mig liksom!:O Men vadå, alla kan ju inte vara roliga? Eller? Hm.. Nånting jag kanske behöver fundera på ett tag, jag är en funderare. Jag älskar att fundera, tänka liksom på olika saker.

Dock vet jag inte varför, jag är född sån. Hatar ni mig för det? :(

I alla fall så sitter jag och knarkar i mig en massa lakrits tuggummin och smsar med MRS nu om hur vi ska göra ikväll, jag känner mig helt slö i kroppen med tanke på att jag vart uppe hela natten, hon kommer i alla fall hit om det blir något.

Vi stryker för det där med "mrs" det kändes som en Kissi stämpel..

Fast det är ju ganska gulligt endå, eller?


Sådär ser min kväll ut, och hoppas med lite sällskap också!;)

Sen undrar jag vems ring det är som ligger på mitt skrivbord och skräpar & saknar sin ägare?
Jag kan gott & väl säga att det är en tjejring i alla fall.

hemmakväll.

Har en egen liten hemmakväll för mig själv, eftersom jag har slutat dricka läsk sådär i onödan så dricker jag loka & ska snart tända upp lite ljus & spela cs.:D Det är en riktig Marrekväll+snus!:) Ska ta mig ett bad senare också tror jag om jag hinner. ;) För får sällskap av Anna också skulle jag tro!:D Om inte, så tar jag mig ett bad.:)

Bjuder en bild på Anna bara för de!;)


Vissa är ju för söta! Tror jag ser för mycket på film faktiskt.. :(

HAHA, lite roliga filmer från köpis ! ;)

HAHA, tror jag inte garvat så mycket på länge ! :D



29/12-10

Lagade mat med morsan igår, vart korvstroganoff med ris, sen så bjöd jag Sofie,Adina&Jennifer på det.;) Eftersom dom skulle sova kvar också!:D Sen så chillade vi bara ett tag, efter ett tag så fick jag syn på mitt monopol spel som legat och skräpat ett bra tag. :) Så vi plockade fram det vid halv 12.

Spelade monopol hur länge som helst, haha!:D Till slut var jag och Sofie i ett lag, gick väl ganska bra;) Körde från halv 12 till typ halv fem eller något på morgonen, haha. Sen så la vi oss, jag & sofie i en säng&Adina och Jennifer i en. Haha, jag och Sofie kunde inte somna på ängång, så vi låg och asgarva åt ingenting typ. Aja, sen somnade vi till slut vid typ halv nio?

Idag vaknade man av att Jennifer&Adina sprang in och sa hur söta jag och Sofie var när vi sov, försökte somna om men det gick inte så bra. Så steg upp istället, käkade frukost & vi fortsatte spela!:D Haha, hur kul som helst faktiskt.;)












staaan

Nu ska jag ner på stan en snabbis ! :D Så ska byta ut mjukisarna mot jeans, sen så ska jag hem igen & då fortsätter jag spela cs. :D Sen kommer Adina och Sofie!:) Men ah, kanske bloggar något mer idag, vi får se hur det blir med den saken ! :D

storstädning osv :D

Ska storstäda mitt rum nu, sen måste jag ner på stan för att hämta ut medecin med morsan!:) Sen ska jag träffa Sofie och Adina också, sen vet jag inte vad vi gör!:D Gör väl nå bus!:) Känner att jag verkligen inte orkar åka ner på stan egentligen, men måste ju.


12:31

Hallådär!:D Vaknade typ nyss, gjort mig frukost & ätit det, ska snart borsta tänderna och sådär!:) Ska ringa Sofie snart också.:D Sen får vi se vad som händer idag, Sofie & Adina sover hos mig ikväll i alla fall!:) Men ah, ska väl städa i ordning på rummet och sådär, sen så ska jag göra mig klar!:)


Bjuder på halva "Dagens outfit" blir en bättre sen när jag är helt klar!:D

Skitunge!

Pratade nyss med Alicia sötnos, som skulle berätta en viktig sak. Men det slutade med att båda satt och asgarva, sen klickade hon för att hon vart grinig. :( Men ah, kan självklart inte sova! Så satte mig här igen. Morsan är på krogrunda också, så ska smsa henne om snusinköp snart! Panik, 3 snus kvar. Inte bra!

Åååh, älskar neradio kanalen! Världens bästa musik!







Amber, söt liten skitunge som bor i Valbo, snackat med dig ett tag nu! Måste faktiskt ta och träffa dig snart så jag kan få snömula dig någongång din skitunge.;) Alltid en social prick som är rolig att snacka med faktiskt.:D Trots åldern, så är du mogen för den.;) Var bara tvungen! Haha, men näe. Fin liten sak är du, vi får ses när du kmr hem!:)

Nöjd nu!?:D

Jag ljuger om jag säger att jag inte är kär i dig.

Ska faktiskt gå och lägga mig nu tänkte jag, är hur trött som helst & kan nästan inte hålla ögonen öppna. Ska bli grymt skönt att sova i min egna säng faktiskt! Ska ringa Alicia och höra vad det var hon ville säga som var så viktigt också innan jag slummrar ihop ögonen, blir säkert nån timmes samtal där också.

Självklart ska jag hitta den här låten.



Godnatt

WIHUUUW ! :D

Har så mycket att berätta egentligen, men orkar inte ta alla dagar. Sov ju hos Dennis på julafton, sen har jag sovit hos Sofie sen dess. Första natten sen jullovet började som jag sover hemma, känns skönt men samtidigt ensamt!:)

Var på stan idag med morsan, köpte upp min julklapp som jag fick av henne, ska visa sen ! :D Skit snygg "jacka/tröja" köpte jag & en annan tröja som jag försökt ragga på i flera månader, som jag äntligen fick!:D Sen så fikade vi på waynes, tog toast, självklart!;)

Hem, duschade & åkte ner igen för att träffa Sofie, Jennifer, Adina, Dennis&Emil. :) Sen åkte jag hem & satte mig vid datorn. Ska bara ta det lugnt ikväll faktiskt!:D

Testade Dennis öl spel som han fick i julklapp. ;)












Haha, från julafton ! :D





Haha, var på köpis igår, från halv ett till halv 8 bussen, skit jobbigt faktiskt. Men lätt värt det endå! Ropade ut i högtalarna gjorde vi också, eftersom jag & Jennifer tappade bort Sofie & Adina.;) HAHA!:D Skit kul. Har film på det som jag ska lägga upp sen. ;) Sen sov jag som sagt var hemma hos Sofie.:)

Ska ta något att dricka nu & bara slappa, måste städa rummet också. Eftersom Adina & Sofie sover här imorgon kväll så måste jag lyckas få ihop det på något sett? ^^



Vart hemma istället!

Blev ingen bio för mig, kände att mitt humör inte klarade av det så stannade hemma, kan va skönt det också!:D

Ska sova hos Sofie inatt i alla fall, så ah. Ska försöka få mig på lite bättre humör som jag lovade ! :D Bjuder på några bilder nu. :)

Datum stämmer inte. ;)




Julklapparna ;

Två dc t-shirts, skit snygga!
Två par björnborg kallingar!
Ett par wesclurar, (småa)
Spelhörlurar(skit bra ljud!)
Två stycken Håkan Hellström biljetter som kosta 1000 kr styck!
Parfym & sånt.
Pengar!
Shopping dag med morsan, köpa exakt allt jag behöver.:)

Faktiskt ganska nöjd endå med julklapparna! Taggar sjutton till Håkan! Ska gå med Alicia på det & några fler skulle jag tro. :D Så ska sitta och öva in lite extra på låtarna!;)

Kom hem i alla fall för att duscha, för bion börjar klockan sju! :) Jag och Sofie fick skjuts av Per hit med datorn, fixade lite här & sen så gick vi ner på stan, käkade donken. Hon åkte hem & fixa lite med Jennifer. Ska duscha nu sen så ska jag ner på stan igen för bio sen sover jag hos Sofie ! :)



GALEN KVÄLL/NATT.

Haha , helt galen kväll, kan ju bara säga blä för alkohol & inge mer i alla fall. :D Inte förns sommaren är här i alla fall. :) Blir att jag tar det lugnt på nyår, sen får ni tycka hur töntig jag är ni vill. ;)

Men i alla fall julkvällen spenderades med, Dennis, Jennifer, Sebbe, Adina & Sofie. Var ute skit länge och sådär. Sen så drog vi in vid 2-3 tiden. Jag, Sofie, Adina&Sebbe låg inne i Sebbes rum, slutade med lite ah.;) HAHA!:D Mysig julafton i alla fall. Bästa jag vart med om! :D

Ikväll ska vi nog på bio, 3d. Vet inte vilken än.;) Uppdaterar med bilder och sådär när jag har tid. Sover nog hos Sofie inatt.:) Så bloggar imorgon kväll. :D

Vet att bilden är uttjatad, men sådär känner jag för livet just nu!:D


Borta bra, men hemma bäst. ;)

Sov ju som sagt var hos Sofie inatt, med Adina ! :D Trots att vi bestämde oss för att vi skulle sova "tidigt" så slutade det med att vi deckade klockan 3 eller något. ;) HAHA! Inte så ovanligt. I alla fall så var vi på köpis till klockan tio igår kväll, träffade mumintrollet också. ;) Har kort som jag kan bjuda på sen. :)

Ska snart ta mig en snabbdusch sen kommer Sofie & Jennifer förbi en sväng. :) Har bara tagit det lugnt idag och sådär. :D Julhandlat det sista också. ;) Träffade en gammal kompis också som jag inte träffat på aplänge, gick i samma klass som henne från 6års-6an typ, en utav mina bästakompisar! HAHA, så var lite mysigt sådär.:D

Näe, nu tänkte jag ta mig en lussebulle,julmust&sen duscha. Sen kommer ju Sofie & Jennifer, uppdaterar imorgon & då är det ju julafton.;)


Hemma hos Sofie!

Är hemma hos Sofie just nu, sov kvar här inatt. :) Var på köpis i nästan fem timmar igår, skit drygt. Sprang runt där med Adina , Sofie & Jennifer som en idiot! HAHA. Sen hem med Sofie och Adina till Sofie. :) Kollade på film och sådär.:D

Ska snart till stan för att köpa in lite julklappar. ;) Sen så ska jag hem bara, får se vad jag gör för bus idag. :)

Ändrande planer!

Vart precis ändrade planer.:D Jag orkar inte ta mig ner på stan.:)Ska dit en snabbis bara, sen ska jag till köpis.;) Blir bara jag, Sofie,Adina&Jennifer, för Dennis orkade inte gå runt i affärer.:( Får se vart jag tar vägen sen som sagt, är så jävla trött.:(



Tomtekväll.

Ska snart ner på stan & träffa några, sen så ska jag till köpis för att kolla lite julklappar och så är det tomtekväll. :) Ska dit med Jennifer, Dennis, Sofie & Adina. :D Sen får vi se vad som händer ikväll, tror jag tar det lugnt bara.:) Ska i alla fall vara med Anna imorgon.:D Var på julavslutnings show i skolan idag också, skit bra faktiskt. ;) Och igår innan jag skulle sova så ringde Anna mig, HAHA! Hon typ är min morsa.;) Enligt henne. ;)

Ska i alla fall göra mig iordning nu och sen så tar jag bussen ner till stan, uppdaterar kanske ikväll, beroende på vart jag tar vägen. :)


sista dagen imorgon ! :D

Har haft fullt upp idag så har inte hunnit blogga, försov mig idag också. Så fick nästan springa till skolan, men hann i tid i alla fall. :) Såg på film i skolan, förortsungar. Skit bra faktiskt! Hade nästan glömt bort hur den var. ;) Sen så på rasten så hoppade jag i snön. :D hihi! Filmen finns på facebook!

Efter skolan så åkte jag till Per, vi käkade och sådär. Sen så ner på stan & kolla julklappar.:) Gick hem sen. Efter ett tag så kom Amanda & Molly, mest filmmys och sådär.:) Sen skulle dom hem. Lirade CSS med Dennis & pratade skype. :D Sen så SMSA Sofie, så hon kom förbi ett tag, såg klart på Sune som vi kollade igår. Så nu har vi sett klart det i alla fall. ;)

Ska lägga mig nu faktiskt, så jag inte kommer försent imorgon.;) Sista skoldagen imorgon ju! :D Ska på nå skit med klassen, eftersom det är nå julavslutning i aulan, så ska vi dit och kolla. Sen halvtimmes film sen tror jag vi slutar. :) Drar direkt till stan efter skolan & träffar Wilma och några, sen är jag med Sofie. Så uppdaterar imorgon kväll! :D



Natti. :)

Typ, glad? Ja.

Åååh, känner att mitt humör verkligen är på topp just nu så kommer sova skit gott inatt. :D Ska faktiskt lägga mig snart, håller på att byter massa musik på mobilen & har laddat ner alla volbeats låtar, så är nöjd! :) Har duschat också, borde byta lakan i sängen, men det orkar jag inte idag. Får göra det imorgon kvl istället. :)

Imorgon har vi bara filmmys & fika, sen ska jag vara med Amanda & Molly. :D Och senare mot kvällen ska jag till Bellas lägenhet och ta en kopp kaffe & prata. :) Vi har inte setts på skitlänge & hon har precis flyttat hemifrån, så ska bli mys! Saknar min dummablondin faktiskt.



Nej nu ska jag ta mig ett iskallt glas vatten med isbitar & försöka sova som jag inte gjort sen i fredags typ.:D

Nyårstestet.

Nyårstestet!
Här är en sammanfattning av mitt 2010!
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Mjo.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Haha, nej. Ett tag faktiskt!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, faktiskt.
4. Dog någon som stod dig nära? Nära & Nära..
5. Vilka länder besökte du? Spanien!
6. Är det något med år 2010 som du vill ha år 2011? Vännerna&lusten till livet.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Jadu, det är många..
8. Vad var din största framgång 2010? Gav upp kärleken.
9. Största misstaget? Jadu, ska inte tas upp här direkt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Njaa.
11. Bästa köpet? Det måste vara ett par jeans faktiskt.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Snus,alkohol&snabbmat.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Bella,Babywiik&Pamela.
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010? Det är ganska många faktiskt.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare tror jag, fast senare tid gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tänkt på vänner mer än kärlek.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt på kärlek.
18. Hur tillbringade du julen? Med min familj & Mitt ex.
19. Blev du kär i år? Ja.
20. Favoritprogram på TV? Two and the half men.
21. Bästa boken du läste i år? Ingen alls.
22. Största musikaliska upptäckten? Lars Winnerbäck live.<3
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja.
25. Något du önskade dig men inte fick? Hm..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Tog det lugnt faktiskt, kommer fan inte ihåg. :O
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Haha, ja faktiskt.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Färgglatt.
29. Vad fick dig att må bra? Kärlek&alkohol.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha. ;)
31. Vem saknade du? Min pappa, som vanligt.
32. Den bästa nya människan du träffade? Amanda Forsström.

Jag bara måste!

Alltså, jag är verkligen beroende av den här låten. Jag bara älskar den! Helt seriöst.
Jag älskar Kapten Röd.

5 dagar kvar!

♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min önskelista.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Fula ovanor.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Vart jag helst vill vara just nu.

Jag trivs bäst i långt hår & fixat i min favoritfrisyr, Haha. När jag har långt hår fixar jag det jämt, kan inte låta bli det. Typ tix i att hålla på med det också, så ah. Långt & fixat ska det vara. ;)



Frillerna jag använder mest när jag har långt hår. ;)



Idag försov jag mig, försov mig till halv elva & märkte det när jag gick till skolan. Hade fixat mig och allting, sen när jag gick där så kollade jag på mobilen & då var den halv 11. Skit kul tänkte jag, försenad. Kom dit & hade slappdag kändes det som bara.

Sen kom Per till skolan, äntligen har min pappa kommit hem! Så vi gick och käkade husmanskost och pratade och sådär. :D Sen så hem till han, kollade runt efter julklappar till mig. :) Sen så bara tog vi det lugnt. Efter ett tag så tog jag bussen hem, Sofie var vid busshållplatsen. :)

Var med Sofie fram till 21.00 vi fick självklart springa till bussen. ;) HAHA! På vägen hem så pratade jag med Bella, så ramlade jag självklart utanför tågstationen! Bra där Marcus, bra! HAHA. Pratade med Bella ett tag, sen så nu sitter jag här. Ska ta mig en dusch snart. :)




22:30 - trött!

Åååh, är både trött och pigg :O Ska lägga mig när som helst tänkte jag. :D Tror morsan redan har däckat inne på soffan. ;) Var i alla fall med Amanda ett tag , myste lite och sådär bara. :) Såg sunes jul!:D

Sen när hon åkte hem ringde Sofie och jag gjorde strips och käkade och lirade cs. ;) Lirat cs från 20.00 till nu. :D Så ah, ska försöka sova lite i alla fall. :)

Sliten efter två dygn, ja!


Datum stämmer som sagt var inte. Lägger mig och sover nu & hoppas på varmvatten imorgonbitti!

AMANDAAAA

Sitter och väntar på Amanda just nu, ska byta om till mjukisar och mysa till det lite extra sådär. :) Är så jävla trött och har ont i njurarna just nu så måste lägga mig ner. Hoppas bara på att Amanda hittar hit nu så jag slipper gå ut och möta henne, hihi.

<3

Deprimerad ..

Greps av panik ett tag, kunde nästan inte andas. Men det är bättre nu, fast har gråtit sönder & har fortfrande svårt att andas. Det snör som fan ute, kommer bli som 98. Amanda kommer hit istället & jag hoppas på att vi blir instängda så jag får ha henne kvar! Jag måste erkänna att det var skönt att gråta, men måste samtidigt erkänna att det är dags att ta min medecin, annars kommer jag vara jättedeprimerad hela tiden.


Vad som än händer, släpper jag aldrig taget om dina händer. Jag håller din hand, och du får ligga över min famn, gråtandes, skrattandes eller bara som du vill. Jag lovar att jag alltid kommer att finnas tättintill. Du är det bästa som finns & jag vill alltid vara din lilla prins. / M.B
- Marcus-Emanuel Arvid Svensk Whouné .

Sofie, tack för att du alltid stöttar mig. Det finns många som gör det & jag är evigt tacksam för er hjälp och ert stöd.<3

Det här är musik, det är vad jag är ute efter.




KAPTENRÖD !

Åååh. Jag vill tillbaks till Kapten Röd!

Nya låten!<3

Inte ens trött?!

Är inte ens trött konstigt nog, men det kommer väl när jag kommer hem till Amanda. :D Kommer säkert slockna på engång.;) I alla fall, kul att man inte kan duscha då pågrund av varmvattnet!? Har i alla fall klätt på mig nu & ska göra mig lunch snart tänkte jag, blir nog ägg & bacon eller något. ;)



Jag saknar mitt hår ! :(







Dagens låt!

11:34

Haha, skulle precis hoppa in i duschen, så står jag där i typ 3 minuter och väntar på att vi ska få varmvatten, men då har vi inget?! :O Haha, alltså betyder det att de har snöat så mycket att inte ens vi som bor i lägenhet har varmvatten!? Hur fan ska denna vinter sluta.. :(


12/18-10

Ååååh snart är det måndag måndag måndag, imorgon kommer ju min låtsaspappa hem så kommer han upp till skolan direkt :D

Är i alla fall fortfarande vaken, sov i kanske 2 timmar tror jag. :) Sen så vaknade jag, städade undan i vardagsrummet & Dennis och Emil har fått skjuts hem nu. :( Ska snart lira lite cs tror jag. :D Hihi, Dennis eller Emil glömde kvar 2 energi dryck så jag tog mig en jävel. :D

Ska vara med min Amanda idag också! Men segafanskapet sover ju som en stock. :( Tror vi skulle vara hos henne den här gången faktiskt. Bjuder på dagens outfit senare när jag duschat osv också.;)






Ååh jag har skit ont i läppen nu & det är uppsvullet lite grann tror jag :( Jaja, får försöka få tag på en läpppiercing så det blir bättre ! :)

WIIILMA !

Wilma tycker att jag ska skriva något sött om henne, så jag får väl anstränga mina tankar och göra det då, jag som har sån dålig fantasi! ;) HAHA! :D Nej men, söt liten brud som jag lärde känna via Alicia & träffade med henne på julskyltningen för första gången. ;) Lite smått dampig sådär, men skön humor faktiskt ! :D Helt enkelt en söt & omtänksam brud. ;)

Besök hennes blogg också på samma gång ! :D

http://wilmaablevmittnamn.blogg.se/





Nu ska jag fortsätta lana ! ;) Blir nog stan sen och köpa energidryck ! :D

Med bilder.

Haha, asså den här helgen har varit helt sjuk faktiskt, börja med att vi var hos Sofie, så vaxa vi Dennis mage, sen så tog jag hål i läppen. Efter det slog jag, Adina & Sofie på en film, så stog Sofie i sängen. Jag sa åt henne att sätta sig ner, så hon slängde sig bakåt och la sig rätt på mig och mitt ben gick ur led, så nu har jag skit ont i benet också.










Jaja, jag sög på tummen -.-


Tog massa bilder och sånt där, sen så typ vid 3-4 på natten så fick Jennifer jätteont i hjärtat och massa hjärtklappningar, så Adina ringde rådvidningen, dom bad oss åka in till akuten. Så vi gjorde det.  Var där i 7 timmar sammanlagt, haha. :D Vi hade skit kul faktiskt. Ibland! ;)










FREDAGSMYS!

Är med Dennis och Jennifer just nu, vi har precis käkat pyttipanna. :D Väntar på Sofie nu också. :) Sen blire fredagsmys hos Jennifer & Sofie med Dennis och Adina. :)


23:38

Ska gå och lägga mig nu tänkte jag, börjar känna att ögonen trillar ihop snart. ;) Så ah, godnatt ! :D

121510

Gick och mötte Amanda vid typ tre, sen så gick vi hem till mig :D Kollade på tv först & käkade mellis hihi. :D sen så låg vi mest & pratade och kollade på simpsons. Vi beslöt oss för att vila, men jag kunde inte somna, HAHA. Så väckte henne efter fem minuter typ, och hon vart nog lite surig på mig då. :( Slog på en film och kollade istället. :) Sen vid typ halv 9 gick vi till bussen för hon skulle hem. :(

Träffade Sofie vid bussen, pratade lite med henne också, sen så gick jag hem. :) Skit skönt var det ute faktiskt! Musik nu, ska snart krypa ner för sängen.


Eftersom hon la ut en bild på mig, så lägger jag ut en på henne. ;)

9 dagar kvar !

Helt slapp skoldag idag. ;) Gick asbra idag faktiskt. ;) Helt okoncentrerad, haha! Kollade på film hela morgonen fram till lunch, för media läraren var sjuk så alla i klassen var kvar i skolan och fick se film, vi såg "mörkret faller" ganska bra faktiskt. ;)

Käka på sibylla på lunchen :D eller tog med till skolan åt mig & Liza ;) Sen hade vi matte, jag & Anna hade damp som vanligt, haha ritade av henne så vart hon lite sur hihi :D

Men nu ska jag gå och möta Amanda, så ska vi ta det lugnt ett tag sen ska vi väl möta Kate & Micke och bara chilla tror jag :D



10 dagar kvar !

Hela den här dagen har varit upp och ner faktiskt. Men känner mig lite på bättre humör nu i alla fall, orkar inte vara deprimerad hela tiden, tror det kan vara pågrund av att medecinen gått ut nu också.;)

Åkte till stan efter skolan, träffade Babywiik,Jennifer&Sofie på stan.:D Käkade på donken, sen så gick vi runt bara, babywiik & Jonte drog hem till han, vi drog in på nian för Jennifer skulle köpa en näspiercing. :) Sofie drog till Adina jag och Jennifer hem hit, käkade oss feta på lussebullar, haha. :D

Sen körde vi guitar hero i minst 1 timme tror jag, haha! Sen gick vi och mötte Sofie, så drog vi te mig, körde lite mer guitarhero. Sen slog vi på en film. :) Dom tog bussen hem, jag satte mig vid datorn.

Ska duscha snart och lägga mig tänkte jag, får se hur jag mår imorgon, drar till skolan i alla fall. :)

Ska vara med Micke, Kate & Amanda imorgon. :D Får se vad vi hittar på för bus!;)

Jag saknar oss, min bästavän, år 07.

skolan.

Sitter i skolan just nu, har självständigt pass. Jobbar klart med massa saker jag inte är klar med, har gjort klart fem stycken arbeten som jag kryssat för. ;) Har två grejer kvar bara. :D

Ska va med Sofie efter skolan tror jag. :) Uppdaterar senare. ;)

15/12-10 , ett stort leende på läpparna.

Vaknade med ett riktigt bra humör imorse, det gillas skarpt! :D Vaknade, steg upp, åt frukost & sådär. Har bytt musik på mobilen och ska snart borsta tänderna. :) Lyssnar på Winnerbäck nu & njuter bara.:D Pratade med min kära låtsaspappa igår innan jag somnade typ, ååh vad jag saknar honom.:( Dom va på väg till världens största shoppingcentrum i L.A eller vart det va & bad mig berätta vad jag önska mig, så sa massa saker bara.:)

Ska på möte idag, eller läkarmöte. Vet inte vad för något,haha. Men min kurator har fixat det i alla fall, får berätta mer om det när jag kommer hem.:) Ska till skolan efter det, sen ska jag vara med Sofie idag tror jag. :)

Sådär glad känner jag mig idag :D


Morgonen & Winnerbäcks bästa låtar!!


SOVAFIX'S

Har startat igång min sovalista nu på spotify för att förbereda mig för läggdags & ska göra mig kvällsfika när som helst. :D Ska på möte imorgon klockan nio, så har en halvtimmes extra sovmorgon.;) Känns lite skönt sådär faktiskt. :D Men ah, säger i alla fall godnatt till bloggen för idag. ;)

http://open.spotify.com/user/marreliito/playlist/3hSX6cceD1uKW8HEHvcLAg
- Bjuder på min sova lista faktiskt. ;)


Ibland kan ett sånt här litet medelande förgylla min natt, ett leende på läpparna & inga mardrömmar.

Godnatt.

Oftast..

Inser man saker när det är försent, men man kämpar endå för att få det. När man inte orkar längre, sätter på ett fejkat leende varje morgon innan man går till skolan, innan man träffar kompisar, eller vad som helst. Den enda gången man kan fälla en tår är när man är för sig själv, ligger där i sängen. I ett mörkt rum, tänker på personen man älskar & bara fäller en tår.

Du vet att jag älskar dig, jag har inte glömt dig & kommer aldrig att göra det. Jag håller hårt vid mitt ord, jag sa det första gången jag träffa dig & jag säger det igen, jag lämnar dig aldrig. Inte så länge du ber mig lämna dig, om ens då. Jag älskar dig för mycket, för att släppa taget om dig. Det vet du, bara det att du vägrar att inse det själv, du är för rädd för kärleken helt enkelt..


M.B Marcus-Emanuel Arvid Svensk Whouné.


18:52





Hallådär. :D Kom hem från Pamela för ett tag sen. :) Fick skjuts av Babywiiks pappa. ;) Var först hos mig med Babywiik & Ronja, spelade guitarhero vilket gick skitdåligt.:( Sen så tog jag & Babywiik bussen hem till Pamela, drack kaffe & spelade kort. :D Mysigt, saknat mina tanter! Sen åkte jag hem, nu ska jag ta mig lite julmust tänkte jag och bara slappa.:D

Börjar bli sjuk också tror jag, mått dåligt hela dagen idag. :( Hoppas stort på att jag inte fått halsfluss.


Bjuder på några bilder nu från igår. ;)



Bli inte sur nu älskling!(A)

Haha, jag och Dennis. :D


Skolan.

Sitter i skolan just nu, har svenska och skriver ordsamlingar. Skit drygt faktiskt, men går ganska bra endå. Efter skolan ska jag vara med Babywik & Pamela :D Blir att vi dricker kaffe & spelar kort, som vanligt. ;) Snart är det lucnh också. :D Ostsås i skolan idag. ;)


dagens pluggmusik. ;)

DUBSTEP MAKE ME SMILE LIKE AN IDIOT.

Tänkte bjuda på en låt innan jag stänger ner datorn. ;) Sitter just nu och väntar på att babywiik ska ringa. :D Har precis tjockat i mig två stycken toast & dricker julmust nu, tänkte skala mig en mandarin, borsta tänderna och sedan sova. :)  Ska vara med babywiik och Pamela imorgon, saknat som fan kan jag ju bara talaom!  Mycket att prata om tror jag. ;) Men först skolan. :)

Tror jag håller på att få halsfluss också, inte kul. Hela min hals gör ont & känns som att den är uppsvullen. :( Men ah, här har ni min godnatt låt. :D




Jag älskar livet just nu!

Jag vet inte varför faktiskt, men jag bara gör det! Rummet är klart nu också, känns precis som ett "Marcus-Rum" så som det ska vara liksom, även om jag bara sover på sängmadrassen, så känner jag mig ändå lycklig på något sett. Kan nog vara för att min låtsaspappa kommer hem om exakt en vecka, och börjar med att träffa mig när han kommer hem. Har varit utan honom i nästan två månader. Hur underbart som helst att få honom hem igen.

Amanda & Molly har åkt hem nu, så nu är jag ensam igen. :( Vi kollade på film när vi inte orkade lira guitar hero efter ett tag. :D Såg faktiskt en skit bra film. ;) "Stick it" Tippsar om den faktiskt. Ska ta mig en dusch nu, sen göra toast, ta julmust, tända ljus och slå på en film på tvn & lägga mig tänkte jag. Så jag orkar upp imorgon. :)

Har bilder från idag också, men orkar inte föra över dom just nu, är mest peppad på att gottgöra mig själv faktiskt. :D




Och ja, eftersom att du läser min blogg morsan, så vill jag skriva lite om dig. Att jag älskar dig för den du är, även fast jag inte visar det så som jag egentligen borde göra/gjort under tiden vi har tillsammans, du har ställt upp otroligt mycket för mig, med tanke på hur jag är som pers och sådär. Så har du ställt upp tillräckligt för mig. Jag ska aldrig mer låta dig ta emot skit ifrån mig, jag älskar dig.

Guitarhero !

Hallådär :D vart i skolan idag, fick fika ;) sen svenska :) Spelar guitar hero nu med Amanda & Molly, haha. :D Mys sen med dom .:)

Lucia.

Ska börja trassla iväg mig till skolan nu snart :) Har varit utan snus hela dagen igår & får se hur länge jag klarar av det. :D Uppdaterar sen :)

Kärlekens tunga ..

Jag ångrar mig, jag är tillbaka igen. Var bara lite deprimerad tidigare idag, medecinen funkar inte som den ska. Så måste förmodligen höja dos. Men ah, sängen gick ju som den gick. Eftersom jag var allmänt deprimerad och sur på allt så gick det ut över morsan ,så hon tappade tålamodet att hjälpa mig.

Så den här eftermiddagen har mest vart helt överdrivet upp & ner för mig helt enkelt, var inte med Amanda heller som jag skulle varit idag :( men vi ska ha lucia mys imorgon med Molly. :) Pepparkakor,lussebullar,julmust och spela kort. :D

Ligger i allafall på en madrass nu på golvet som har legat i sängen, som jag kommer ha som "säng" framöver tills vi hittar en ny säng åt mig, dock är den jävligt skön endå. Funderar på att stänga igen datorn och sova, men har sovmorgon imorgon till kvart över nio. Lagomt skönt, så blir det lucia fika med klassen också!



Världens bästa låt " Eldkvarn - Kärlekens tunga "
Tala till mig.

Jag hörde trummorna på stan,
dom sa att du lämnat mig.
Jag hörde vad demonerna sa,
det är slut och ingen kan hjälpa dig.
Jag trodde jag sett det mesta,
det här var inte vad jag väntat mig.

Låt mig höra kärlekens tunga,
säg att du älskar mig.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall jag glömma dig.

Tala till mig.

Jag hör alla steg i trappen.
Men inga går till min dörr.
Nu sitter du som en fjäril i natten ,
och pratar som vi gjorde förr.
Allt det där om att va på väg nånstans .
När man är tillbaks där allt började.

Du vill höra kärlekens tunga,
säga orden igen,.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall du glömma mig.

Åh Jag älskar dig mer än du
nånsin kommer att få veta.
Lycka till med allt,
men du kommer att få leta.

Jag försöker att gå som en man,
nerför hjärtats ensamma gata.
Där kärlek och hat går hand i hand,
sitter jag och bara saknar dig.
Nu är allt sagt och gjort,
och jag kommer aldrig att få tillbaka dig.

Låt mig höra kärlekens tunga,
säg att du älskar mig.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall jag glömma dig.

Tala till mig
Tala till mig
Tala till mig
Tala till mig

Jag försöker att gå som en man.
Nerför hjärtats ensamma gata.

Nej, nu tänker jag sluta blogga för idag, så säger godnatt. ;)

Min snygga knasboll!


So oldschool it can be .

BLOGGPAUSE!

Lägger bloggen åt sidan ett tag, känner att jag inte har någon ork alls för att lägga ner tid åt det här just nu.


söndagsmys!

Sitter i mjukisbyxor & favorit t-shirten just nu, lirat cs nästan hela morgonen skit mys kallar jag det. :D
Ska snart äta potatisgratäng & kycklingfilé :D Hur gott som helst :) Sen kommer Amanda hit också :D har knappt börjat med rummet ännu, så ska väl försöka göra det när vi har ätit :)


13:28

Jag dööör :O Amanda Andersson tippsade mig nyss om denna kvinna, fast en annan låt :O och fyfan va bra hon är alltså, elva år gammal bara!


11/12-10

Godmorgon ! :D Sovit skit skönt i natt faktiskt :) käkade frukost när jag vaknade och sådär ;) Morsan städar hela lägenheten :O sen så ska vi fixa med mitt rum :D Ska i alla fall spela cs med Dennis nu fram tills dess :) Är med Amanda senare idag :)


01:48

Jag är typ dödstrött, så tänkte lägga mig & hoppas på att jag inte vaknar av att Sofie ringer och väcker mig ;) och av att jag får sova ut länge imorgon och inte vaknar av någon damsugare :D

23:09

Sofie & Adina åkte hem för ett tag sedan :( Men Amanda kommer hit snart ett tag :) Blir väl att vi slår på en film eller något :D Är skit trött faktiskt :( Imorgon ska vi göra om mitt rum också, sen ska jag vara med Amanda :D


Min knasboll!


lördags mys :)

Sov hos Jennifer med Sofie och Adina inatt, sjöng singstar och sådär. Sen somna Jennifer när vi såg film, så gick in till Sofie och Adina och deckade där med film :) Idag har vi bara chillat ;)

Åkte hem till mig, duschade käka och sådär, nu är Adina och Sofie här och vi kollar på film och ska snart lira guitar hero :D


16:20

Ska snart ta bussen till köpis för att möta upp Jennifer, säkert Sofie, Dennis och Adina också :D Ska äta på IKEA och sådär, sen åker vi till Jennifer & Sofie :) Blir helt enkelt en mys fredag!

"dagens outfit"

Skjorta, slitna jeans & lila t-shirt ;)



En duktig Marcus!

Nu har jag städat, damsugit, svabbat & damtorkat hela rummet :D sen duschade jag & nu har jag lagat mig kyckling med ris :) ska äta det till en film. Ska i alla fall inte till Bergby ikväll, utan åker till Sandviken istället och sover hos Jennifer & Sofie! :)


Datum stämmer inte!


Ungefär sådär trodde jag att maten skulle smaka, men va fan gott endå;)

Fick en ny mössa av morsan idag också ;)



LEEEDIG!

Hur skönt är det inte att vara ledig på en fredag? :D Jo skitskönt faktiskt. :) Och nu har jag spelat cs i en timme tror jag. Så ska faktiskt städa mitt rum nu, nograre än någonsin faktiskt, sen så ska jag laga lite kyckling och ris till mig själv, ta ett bad och sådär :D Blir kanske att jag åker iväg till Bergby ikväll, får se om Jonte skulle med :)


Justja, jag har vart nykter i typ 1-2 månader nu, känner mig skit stolt faktiskt :D

Trött och sliten

Vaknade flera gånger om och om imorse faktiskt, somnade runt 3 inatt. Sen så däckade jag och vaknade hela tiden från den tiden fram till klockan tio då jag gav upp och steg upp isället.

Vet inte hur det blir med städningen idag faktiskt, känner mig skitsliten faktiskt om jag ska vara ärlig & känner att min blogg blir mer och mer tråkig. Men det är i alla fall mjukisbraller on idag för min del nu på förmiddagen, sen får vi se vad som händer ikväll helt enkelt.


Älska snubben!

KOMMENTERA PÅ!

Tänkte börja köra med helgens snygging! ;) Väljer en själv, sen får ni börja kommentera här om ni vill visas på bloggen. :D Plockar ut den som skriver bäst & lägger ut mest kort på sig själva, komigen nu vafan! ;)

Amanda får börja som helgens heting faktiskt! Sort jävla pluss på hennes utseende + insida även. ;)

Marcus-Emanuel hissar stort!

Bort med bävern och in med Conor! Så hundra gånger mycket bättre alltså. Stor kärlek.





Nej nu blir det sängen för min del, ska storstäda mitt rum imorgon har jag bestämt. Plocka ut allting, även skrivbord+ dator och damsuga+svabba golven osv! Ska va duktig imorgon jag på min lediga tid, sen gott gör jag mig själv med något. ;)

10 saker ni inte visste om mig.

1. Jag lägger saker i fickan, sen kollar jag minst 13 gånger på fem minuter om det ligger kvar.
2. Jag har en gammal snusdosa i min jackficka som väcker minnen.
3. Jag älskar att gå i skolan och ångrar att jag inte vart där på senaste.
4. Jag har bara vart kär 2 gånger, även fast jag sagt till dem jag är tsm med att jag aldrig vart så kär.
5. Jag har pengabehov, gör av med pengar jag inte har, köper onödiga saker osv.
6. Jag har en liten snutt av att vara utvecklingstörd, får inte in saker i huvudet på ängång(diagnos på väg.)
7. Jag älskar att få kommentarer om mitt utseende, allt för mycket faktiskt.
8. Jag gör saker jag egentligen inte vill, som att raka av mig håret. (ett exempel.)
9. Jag hatar när folk klagar på hur jag är, tror det är pågrund av hur jag haft det.
10. Jag hatar att jag och morsan inte haft mer tid tillsammans, tror inte jag känner henne egentligen så som jag borde göra.




♥ Dag 12 – I min handväska. ♥ Dag 13 – mina hästar ♥ Dag 14 – bloggar jag läser ♥ Dag 15 – Min favoritresa. ♥ Dag 16 – Min bästa födelsedag. ♥ Dag17 – Fula ovanor. ♥ Dag 18 – Mina rädslor. ♥ Dag 19 – Min favoritplats. ♥ Dag 20 – Mina favoritskor

Snart är detta slut slut, lite trisst faktiskt. ;) Men ah. Jag har ju ingen handväska, det kanske alla fattar? :D Haha. Men om man ska ta i min jackficka, så är det allt möjligt, typ busskort, bankkort, hallstabletter och en massa jävla bussbiljetter. Sen även en läppsyl och en kondom & glidmedel ;)

Sitter och spelar CS för fullt för att jag är på dåligt humör, men så kan man också göra ibland.:) Går faktiskt bättre på CS än jag förväntat mig ;) lyssnar för fullt på techno också :) På lördag ska jag va med söta Amanda :D Får se vad vi hittar på :)


Babywiik , min absoluta bästavän!

Ibland funderar jag på hur mitt liv hade varit utan dig, det hade inte funkat. Du är min allra bästavän och jag älskar dig så otroligt mycket, du vet vart du har mig. Du klarar allt om du vill, jag älskar dig!




Jag har funderat, jag plockar fram gitarren. Den får mig att le, jag måste spela gitarr. För det pirrar i hela kroppen när jag gör det, jag bara måste. Jag ska bli som dig Thåström, för dina låtar får mig att må bra.



21:37

Haha, vart ingen hockey idag. För att jag somnade och sådär! :( Så vaknade typ kvart i nio, sov från två till kvart i nio :O Gick och köpte snus och kebab istället, HAHA! ;) Käkat nu, så blir att ta det lugnt bara :)

Är ju ledig imorgon, så ska bara ta det lugnt tror jag :)


15:03

Är hemma från skolan nu, eller har varit det ett tag nu :) Hade i alla fall livskunskap först ;) sen så hade vi media, efter det köpte jag och Viktoria donken och tog med till skolan ! :D Sen hade vi matte, haha jag och Anna hade lite kul faktiskt, haha skrattade som fan i alla fall. :D

Aja, ska på hockey idag med Sofie och Adina i alla fall, Brynäs-Timrå, inte vart på hockey på skit länge, så får se hur det slutar ;)


"dagens outfit"





Uppdaterar efter matchen ;) justja så är vi lediga imorgon så har helg nu ! :D

Absoluta favorit låten!

9/12-10

Godmorgon ! :) Har precis käkat frukost och sådär, ska borsta tänderna nu snart ;) Sen gå till skolan :) Har media och bild idag också ;) Käkar ute idag på lunchen, skulle jag tro!

Dagens outfit får ni sen ;)

mystimmen.

Nu har mystimmen slagit för Marcus ;) Har precis duschat och gjort två toast och varm oboy & tänt ett ljus, så ska slå på "tomten är far åt alla barnen" trots att jag sett den typ 10 gånger denna vinter redan, men tröttnar fan aldrig. ;) Sen blir det godnatt för mig!


varma skor, glad marre.

Var ju iväg till stan, Sofie ringde mig och fråga om hon och Adina kunde träffa mig, så dom började gå mot mig från stan och så träffa jag upp dom, gick till stan :) Träffade morsan nästan direkt när vi kom ner, dom följde med och kollade efter skor, sen gick dom till donken för att käka.

Jag och morsan gick nästan överallt, men fanns inte min storlek nästan någonstans, så fick bli ett par dojer från stadium som jag faktiskt är riktigt nöjd över :) Sen så följde Sofie med mig hem efteråt, vi kollade på tsatsiki sen började Sofie få damp så hon kittla mig och nöp mig :( HAHA! Sen följde jag med henne på bussen för hon skulle hem så åkte till Sandviken och åkte hem igen ;)

Träffade Bella på stan och prata med henne medans jag väntade på ettan :) Inte träffat henne på typ, 3-4 veckor ungefär? Så ah, var faktiskt skönt att få prata med henne igen. Saknat fisen! Ska göra varm obo'y och varma mackor nu tänkte jag, tända lite ljus och duscha innan tänkte jag :D

Haha justja, jag Sofie & Adina hade skit kul åt ett par alkisar idag också, haha. Har film på det med, han visade arslet för oss och garvade som fan :( HAHA! Men ah, lite små kul var det, tror jag skratta så jag pissa på mig faktiskt ;) Träffade även saknade Bella Olsson och Emma Westling på stan!

Äntligen hejdå med converse för vintern!

om mig själv.




Du:

Namn: Marcus-Emanuel
Smeknamn: Marre, Lillen
Piercingar: Ögonbrynet (snart tungan,hoppas jag!)
Tatueringar: Snart så.
Hårfärg: Ljus ljus brunt egentligen, men just nu svart.
Är du kär i någon: Jag vet faktiskt inte, kanske. Pirrar när jag ser henne i alla fall.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Givet!
Tänker du på självmord: Allt för ofta, men inte lika längre. Mår fan bra nu, tror jag.
Tycker andra att du är attraktiv: Jadu, jag vet inte.
Dricker du: Alkohol? Har jag lugnat ner med, tror nästan jag slutat med det faktiskt. Annars allt annat typ ;)
Använder du droger: Nej.
Röker du: Nej. Räcker med snus!
Vilket shampoo använder du: Öh, jag vet fan inte.
Vilken parfym använder du: Quiksilver & Boss ;)
Vad är du rädd för: Kärlek, faktiskt.
Gillar du att tvätta: Haha, nej det versta som finns faktiskt.

Din första:
Operation: När jag var 10-11 tror jag.
Första piercingen: Ögonbrynet.
Första priset: Kommer inte ihåg
Första sporten du började med: Fotboll
Första husdjuret: Vandrande pinne, haha!
Första semestern: Spanien/Barcelona!
Första konserten: Riktiga? Liondub eller Gentleman.

Just nu:
Äter du: Åt pepparkakor
Dricker du: Cola
Ska du: Spela cs
Lyssnar du på: Taio Cruz - Higher
Väntar du på: Att morsan ska sluta jobba.
Tittar du på: skärmen, ofc.
Vad har du på dig: Jeans, t-shirt,tjocktröja,kallingar osv.

Din framtid:
Barn: 1-2
Giftermål: Självklart.
Karriär: Poet , gitarrist.

Har du någonsin
:
kysst en främling: Ja.
Tappat bort glasögon/linser: Har inget utav det.
Brutit något: Nepp.
Rymt hemifrån: Nej, aldrig behövt.
Röntgats: Nej, tror jag inte? Eller vettefan.
Gråtit när någon dött: Jo..

Tror du på:
Gud: Nej
Mirakel: Kanske
Religiösa mirakel: Vafan är det?!
Otroliga händelser: Jodå
Aliens: HAHA, nej.
Magi: naej .
Himlen: Den är ju ovanför? Eller va?
Tomten: Haha, nej.
Änglar: Jodå.

Senaste:
Film du hyrde: Kommer inte ihåg, laddar ner.
Film du köpte: Laddar ner.
Låten du lyssnade på:  Ööh, skrev ju fan de nyss typ?
Låten du hade på hjärnan: Labyrint - Kärleken?
Program du tittade på: Tittar typ inte på TV.
Personen du tänkte på: Hemlis, hihi.

För eller emot:
Långdistansförhållande: Både och.
Utnyttja någon: Emot.
Självmord: Emot
Att använda droger: Emot
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

Favorit:
Mat: lasagne & potatisgratäng!
Låt: Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu.
Sak att göra: Spela gitarr.
Dryck: Cola.
Bil: VOLVO!

Har du nånsin:

Ljugit för någon: Det har jag 
Varit i slagsmål: Jodå..
Blivit arresterad: HAHA, ja.

Antal:
Gånger du varit kär: Jadu ..
Gånger ditt hjärta brustit: 4 gånger tror jag.
Hjärtan brustit på grund av dej: Tar jag inte här.
Personer från grundskolan du har kontakt med: Norling, Malin och några.
Ärr du har på kroppen: 1

Senaste:
Tidning du läste: Vet fan inte
Personen du fick mail från: Öh, facebook?
Personen du fick brev av: Kommer inte ihåg, opperationen tror jag.
Personen du fick sms av: Anna Lindroos
Saken du köpte: Snus

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Skolan, åkt bil och åkt buss.
Var det kul: Jodå
Hur tidigt stiger du upp: Under skolvecka, 07:00. Annars olika.
Gillar du att slåss: Nej slåss inte.
Vad ska du göra ikväll: Vara med Amanda och Molly.
Är du seriös: Ahdå.
Var har du ont: Haha, ingenstans just nu.
Använder du hårspray: nej.
Kan du stå på händer: Klart!

Favorit:
Håkan Hellström eller The Ark: Håkan Hellström!
Salt eller surt: Salt
Gillar du ketchup: Måste användas!
Är du glad nu:  Faktiskt
Var du glad igår: Ja.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Japp, min låtsasfarfar!
Stockholm är: Det bästa som finns.
Spaghetti eller makaroner: Makaroner.
Ett land jag helst vill besöka: L.A
Påsar: Påsar ? Shopping påsar.


Vad:
Ska bli skoj: Julafton & Nyår!
Ska bli mysigt: Jadu.
Ska inte bli skoj: Ingen aning faktiskt.
Sparar till: Ingenting.

8/12-10

Hemma från skolan nu, haha. Vart inte så att jag gick till skolan halv nio ;) Vaknade typ då, tur att vi hade sovmorgon i alla fall. Låg vaken till typ, halv tre inatt. Fick lite sällskap av att Sofie ringdeo ckså ;). Sen somnade jag.

Idag så var jag i skolan som sagt, haha åkte bil med Björn & Dennis på rasten, lite små kul sådär ;). Sen så slutade vi tog bussen hem. Ska till stan med morsan och kolla lite på julklappar och nya skor åt mig snart :) Sen ska jag va med Amanda och Molly tror jag ;)

Just nu sitter jag och knaprar pepparkakor & dricker cola, lyssnar på musik och så :) Ska snart spela lite cs ;)

"dagens outft"

En utav dem nya tröjorna jag köpt senast som jag inte har haft nån bild på ;)
199 kronor (rea) jack&jones ;)

Endast till min älskade syster,

Jag älskar dig, du är min syster. Min andra halva, jag skulle seriöst inte kunna byta ut dig mot nånting, även fast du är dum i huvudet ibland och kallar varandra en massa saker, så klarar jag mig inte ens en vecka utan dig. Du är liksom, mitt allt. Jag tror vi behövde vara ovänner ett tag, inte för att jag gillade det, men för att visa att vi inte klarar oss utan varandra. Utan dig är jag ingenting, liksom det är som att spela på en gitarr utan strängar som att vara med dig, det går skit. Du och jag föralltid, från födseln till slutet, Mayra + Marcus.



Bilden är från 07, men det sket man ju i.

Jag känner att livet börjar hamna på plats igen, bara en sak som saknas.

Ja ni läser rätt på rubriken faktiskt. Jag känner nu att allting rullar på som det ska, visst är det bara kärlek och bråk med min syster kvar, men det löser jag lika snabbt som jag knäpper med fingrarna, med tanke på att jag inte klarar en enda dag till utan min syster, så bara MÅSTE jag pussa lite på henne.

Ligger i alla fall i sängen just nu med tända ljus, cola och tre mandariner, har tryckt i mig cheesbolls påsen nu som äntligen är slut. Var ju till stan och träffade Linnea en snabbsväng, sen så helt plötsligt dök Amanda upp, så vi gick till donken och käkade och sådär. Ska va med henne och Molly imorgon. Gick sedan hem och satte mig vid datorn, nu ligger jag i sängen.

Och juste, Marcus är så duktig så att han ska till skolan halv nio imorgon även fast dom börjar tio över tio ;)



Kul ..

Blir ingen Bergby ikväll, och är ensam hemma också. Får se vad jag hittar på, just nu så är jag less igen. Borde ta medecinen kom jag på..

17:25

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Mina Djur
♥ Dag 3 – Min familj
♥ Dag 4 – Detta hände idag.
♥ Dag 5 – mitt bästa köp
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Min bästa vän/vänner.
♥ Dag 8 – Min första kärlek.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Någon jag kan prata med om allt.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – mina hästar
♥ Dag 14 – bloggar jag läser
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min önskelista.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Fula ovanor.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Vart jag helst vill vara just nu

Det är nog, Mathilda Wiik, Pamela Mattjus, Bella Englund & Dennis Holm faktiskt, kan prata med dom utan att behöva skämas över nånting, helt seriöst. Det är det bästa som finns, att kunna prata ut med någon utan att veta att det kommer ut eller att man ska behöva skämas efteråt eller ångra sig att man sa något.



Råkade självklart somna, vet inte ens varför jag gick och la mig i sängen överhuvudtaget, haha. Men slutade med att jag gjorde det och nu har jag sovit i en timme. Kul. :) Ska nog iväg till Bergby snart i alla fall.

Haha ;D



Asså seriöst hur orkar ni !? :O 28 jävla puffar på mindre än 24 timmar, helt sjukt. Aja, känner att jag är på skit bra humör idag, sitter och dricker cola just nu ska snart ta mig en dusch, sen blir det nog bergby som sagt! :)

Världens bästa låt!

14:07

Skolan idag var faktiskt rätt okej :) Kom försent idag också , skit bra Marre (Y) Men ah, hade matte. Spelade kort med Anna och Anna, haha ;) sen så rast, köpte bulle i kaffet, skit gott :D sen så svenska, slappade bara. Sen så lunch och då åt jag, Linus, Anna & Anna på American ;) Skit gott med tacopizza!

Efter lunch gick jag och Linus ner till bowlingen för att bowla med Krister gruppen :) Gick inte bra alls måste jag säga, HAHA. ;) Ska nog iväg till Bergby senare mot eftermiddagen om det blir så vill säga , vad jag ska göra där, får ni veta ikväll ;)


22:43

Jag var först ner på stan för att hjälpa Amanda att kolla efter jacka, var med Tim&Molly också, Amanda hittade självklart en jacka, efter typ 20 minuter -.-, haha sen så klätrade jag i en skitstor snöhög på taket inne på whaynes eller vare heter, så vart aldelles snöig :(. Sen så åkte Tim hem, vi åkte hem till mig och kollade på American History X :) Sen tog dom bussen hem :(

Har kollat på Tsatsiki och morsan sen dom drog:), laddar ner tsatsiki och vänner föralltid just nu :D som jag tänkte kolla på tills jag somnar,tänkte äta lite av ostbollarna och dricka lite cola, tända lite ljus och sådär också ;)





15:19




Kom hem för ett tag sedan, var på skit dåligt humör imorse, vet inte ens varför jag var det. Så tog mig en sovmorgon, drömde skit läskiga drömmar inatt också, fyfan.. Sen så gick jag till skolan, gick bättre och bättre med tiden faktiskt, jobbade skit bra idag. Sen lunch, käkade i matsalen med Dennis och några. ;)

Skulle ha möte klockan 1 idag, så tog bussen med Malin, Malin & Sofie, dom hoppade av på stan och jag sjukhuset. Var på mötet och fick reda på att jag har en liten utväcklingstörd grej, fattade inte riktigt. Men jag har svårt att få in saker i huvudet på ängång och behöver ett tag för att lära mig eller något sånt. Aja.

Tog bussen ner på stan, träffade Sofie gav tillbaka pengarna jag var skyldig henne, tog bussen hem. Träffade LillRobin på stan, Lotta & Lilla Elvira som blivit ett år. Så dom va på samma buss, köpte sen cheesbolls och cola. Laddar nu ner bröderna Karlsson så ska slå på det och tända lite ljus och sådär.

Amanda och Molly kommer hit också och gör mig sällskap snart tror jag :)


Absoluta favorit låtarna just nu ;)

om du kunde förstå ..

Ett litet gräl kan bli till stora känslor istället, att gräla är som bevis för kärlek. Jag orkar inte med det här något mer, jag mår dåligt utav det. Jag går och lägger mig nu, hoppas på att vakna med ett leende på läpparna eller ett SMS som väcker känslor, jag orkar fan inte..

Jag bara älskar Nordmans nya platta, helt seriöst. världens finaste texter i den! <3

Jag hoppas på att detta blir min julklapp igår, den skulle i alla fall göra mig lycklig.

22:22 , vart har du tagit vägen!?

Har duschat nu, sitter och tänker en hel del massa jävla saker. Är orolig också, morsan har inte kommit hem än och klockan är 22:23.. Hon skulle bara iväg och repa & nu har hon inte kommit hem ens, svarar inte på SMS heller.. Tänker inte lägga mig förns jag får ett sms tillbaka..

Låten i mitt huvud just nu..

Svar på era frågor ;




Haha, det var rätt så sjuka frågor faktiskt, men hade förväntat mig vissa utav dem & ja, nu som sagt är frågestunden slut så ska svara på dem, ganska kul & se vad alla tänker ;)


Anonym ; Haha. Ja det gör jag.
Anonym nr 2 ; Ja, det är klart jag gör det. Men inte benen faktiskt. ;)
Linnea ; Jag går på IV 3 året på polhemskolan, har gått fram&tillbaka faktiskt.
Anonym nr 3 ; Jag vet faktiskt inte, riktigt svår fråga om jag ska vara ärlig.
Anonym nr 4 ; Jag är 1.55, nej jag super inte ofta, har slutat med det & har svarat på vilken skola.:)
Elin ; Jag var nog 5-6 år när jag gjorde det, jag kände bara att nånting inte stämde med mig själv. Vart äcklad när jag kollade mig i spegeln osv (psykiskt äcklad alltså).
Alicia Dixon ; Det är nog kärlek,familj och musik faktiskt.
Alexandra ; Nej, det är inte att vara lebb enligt mig, jag tycker att folk ska få ta det som det vill. Men enligt mig själv så är det inte att vara lesbisk. Nej jag har ingen snopp än.
Carro ; Haha. Det är min hemlighet. ;)
Mayra(syster) ; Haha, jadu. Jag vet faktiskt inte det. ;)
Ellen ; Jag var aldrig med på idrotten när jag gick i högstadiet & du har rätt, jag har inte idrott nu när jag går gymmnasiet.
Babywiik ; Självklart ! ;)
Isabell Borg ; Haha, jag vet faktiskt inte hur man ska ta det, men jag har aldrig haft sex med en kille & kommer aldrig att ha det. ;) Girl's is the shitt!
Agnes ; Jag har inte börjat med hormontabletterna ännu, så har fortfarande min mens och den kommer försvinna när jag tar dem.
Elin ; That's my bisness. ;)


Gammal bild ;)


Har haft helt fullt upp i helgen faktiskt, så har inte hunnit blogga. Men kan vara ganska skönt ibland också ! ;) Ska i alla fall ta mig en dusch nu och krypa ner i min nybäddade säng med tända ljus och lite gott. :)

Grupparbete om Cornelis

Sitter med Sofie och Anna nu och jobbar om filmen vi gick på bio igår ;) Går väl ganska bra faktiskt :) Gjort till fråga sex, haha :D Efter skolan ska jag hem i alla fall, sen åker jag till Sandviken med Sofie och Adina. Säkert Jennifer och Dennis ;)

FREDAG?!

Godmorgon världen ;) Tänkte precis på att jag verkligen är dålig på "dagens outfit" så bjuder på en sen, ska ta bussen ner på stan när som helst för att ta bussen till skolan, uppdaterar när jag kommer hem istället. Lite bråttom :)

Vad händer om en invandrare blir rånad av en svensk? Han följer efter tjuven,väntar tills det blir mörkt utanför hans hus och attakerar sen hans fönster med sten och skriker "din mamma".....

Haha , morgon humor!

23:07

Är hemma nu igen :) Elin var också där :D Så vi kollade på "tomten är far åt alla barnen" sen så åkte Elin samma buss som mig till henne :) Hemma nu och ska faktiskt lägga mig tänkte jag :)


Hemma från bion !

Åkte till stan och bussen var självklart försenad :) Så fick stå och vänta i en halvtimme tror jag det var? När jag kom dit var jag först där, sen så kom alla inploppade lite då och då. :) Satt bredvid Hampus och Anna, haha tror AC vart lite grinig för vi skratta ganska mycket faktiskt ;) Man kan ju faktiskt inte vara tyst i en och en halvtimme? ;) Inte jag i alla fall :D

Ska åka till Denka nu och hämta min jacka sen hem igen :)

Vi såg i alla fall cornelis Vreeswijk, skit bra film faktiskt! Rekomenderas stort.


Julkallender nummer två.

Var i skolan idag :) Hade samhällskunskap, tog bussen till skolan. Kollade på film där, om flowerpower, haha. Skit bra film faktiskt! :D Sen hade vi media, gjorde julkort och lyssnade på julmusik, haha hur slapp dag som helst, sen matte och då spelade jag och Viktoria kort. ;)

Ska bara slappa nu på eftermiddagen och sådär tänkte jag :) Ska på bio med klassen senare ikväll, ni får veta vilken film sen. Riktigt taggad på filmen faktiskt. ;) Det är ju frågestund som sagt var, så fråga på för fan! :D Tänkte låta det hålla på i en vecka ! ;)

Nu får ni lucka nummer två, från mina favoritlistor faktiskt ! ;)



http://open.spotify.com/user/sonymusicentertainment/playlist/011KBq6Dgtw3fcTu49407q

Gammal bild ! ;)


Bloggar när jag kommer hem, :*

22:23


Tröjan jag köpte idag från HM 299 KR ;)

Här har ni första luckan från julkallendern i alla fall som jag tänkte börja med nu! ;)

http://open.spotify.com/user/marreliito/playlist/4191TfhPv4x89EHZ2APJQa

Har i alla fall kommit hem för ett tag sen, var ju iväg på tjejkvällen på Gina med Jennifer, Dennis,Adina&Sofie. Vi var här först eftersom jag tvättade, sen gick vi till stan. :) Var där ett tag, sen fick jag skit ont i huvudet så vi åkte hem istället. Sitter här nu och ska snart ta mig en dusch sen sova :)



Ska ha mig en frågestund tänkte jag, eftersom folk har bett om det. Så nu jävlar ska ni ställa frågor också!;)




Min första kärlek är nog Emelie Jensen, alltså om man ser det så. Den första jag fick riktiga känslor för, innan visste jag nog inte vad kärlek var, och kanske inte riktigt då heller. Var nog för ung då, men i alla fall. Kommer faktiskt inte ihåg så mycket från hur vi träffades, men ah. Vi hade ju våra svårigheter i vårat förhållande, men tycker endå att vi bara hade bra tider tillsammans.

Och ah, vi har börjat få upp kontakten lite smått sådär igen, så vi snackar och kan heja i alla fall, men det tog sin lilla tid om man säger så.


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Pinsammaste jag någonsin gjort.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Berättar om något busigt jag gjort.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Min bästa vän/vänner.
♥ Dag 8 – Min första kärlek.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Någon jag kan prata med om allt.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min önskelista.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Fula ovanor.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Vart jag helst vill vara just nu.


Tänder mig lite ljus nu, hoppar in i duschen, bäddar rent i sängen och sådär sen så lägger jag mig och sover :) Uppdaterar imorgon när jag får tid ;)


Babywiik, bästavän!<3

tvättid.

Har tvätttid nu :( skit drygt, men måste göras. Är med Dennis och Jennifer också, haha töntarna spelar guitarr hero :) Ska snart ner i tvättstugan igen och sen kommer Emma också :) saknat tönten! Blir tjejkväll på nian sen. ;)


14:27

Är hemma nu efter att ha varit på besök på folkhögskola utanför Sandviken. Typ Hammarby eller vart fan det var, ganska roligt endå. HAHA! Var några stycken i klassen som åkte dit, så fick vi lunch där som var skitäcklig. Först hade vi matte sen svenska och på lunchen åkte vi.

Vart avsläppt på stan efteråt, gick in på HM och köpte min efterlängtade tröja som jag velat ha skit länge:D, köpte en igår också. :) Men den har jag ingen bild på. Är med Dennis just nu, Jennifer kommer hit snart också. Får se vad vi hittar på. Ska träffa Emma idag också, så hon kommer väl hit. :)

Tröjan jag köpte idag ;)

00:15

Vart i skolan idag .) sen efter stan en snabbis med Dennis, träffade på Jennifer,Sofie & Adina för Adina skulle ta hål i näsan. HAHA, stackarn.

Åkte till valbo efter det, kollade på julklapp till Sofie som jag och Jennifer lagt ihop till. ;) Sen så åkte jag, Sofie & Jennifer till Sandviken hem till dom och åkte kälke :D HAHA. Blev inputtad i snödriva :( Sen kollade vi på film bara. :) Tog halv 10 bussen hem och pratade lite med mamma och sådär. Justja, köpte mig en ny tröja idag också! Skit snygg, Haha. Sofie och Jennifers mamma tyckte den satt skitsnyggt på mig i alla fall ;) Det roliga var att deras pappa tänkt köpa en sån :D

Har i alla fall ätit för ett tag sen och kollar på dirty dancing nu :) Har blivit filmfreak haha. Ska stänga ner datorn nu och fortsätta se den tills jag somnar :)

Bild på tröjan kommer imorgon ;)

RSS 2.0