bakis.

Fan så skön dag igår, tror jag. Sen vart det fuck't up! Slutade med att jag sov hemma i alla fall. Var på lokal fest i Hemsta för att fira min babywiik som fyller 15 idag! Grattis pullan. Kommer inte ihåg så mycket från igår tyvär, men kommer bilder sen tror jag.

Ska snart ta en dusch och sådär fixa mig lite smått och packa. Jag och Dennis ska nämnligen tälta och dricka öl ikväll om vi får tag på ett tält, annars sover vi under bar himmel med täcke och kudde ! :D Haha. Vet att vi är sjuka, men vafan, vi måste ju inviga höstlovet! Så varför inte?! Slutar säkert med att vi är på en fest eller något.

Uppdaterar mera när jag får tag på bilder eller innan jag drar. Så ah, håll ögonen öppna. ;) Var självklart brat igår, hade vita jeans, kavaj & skjorta. HAHA! Så ah.

färgar håret !!

Ringde precis till Bella, vi skulle ses senare för hon var på stan just nu. Så väntar på att mamma ska komma hem med hårfärgen & pengar sen så ska jag åka till Pamela och färga håret, tar oss nog en kopp kaffe också på samma gång. Så blir nog där tills Bella kan ses! Sen så blir det nog fredagsmys med bellsi.


Trött och sliten.

Känner mig helt trött och sliten just nu faktiskt, vill helst lägga mig i sängen. Men näe. Väntar på att mamma ska komma hem för hon har köpt hårfärg åt mig, så blir att jag färgar håret! Får se när Bella hör av sig, det verkar ju ta en evighet i alla fall! Så kanske smsar Bella.H & Amanda.A !

13:10

Har precis käkat frukost,  bäddat rent i sängen, städat lite på rummet och tagit en dusch. Tror det bara blir slapp dag tills ikväll skulle jag tro. Så ah, blir inte mycket till bloggande. Sitter i alla fall och kollar på TV nu och sådär.


11:41

Vaknade för ett tag sen, ska snart göra något att äta sen hoppa in i duschen. Får se vad som händer senare, ska i alla fall till Bella, innan vet jag inte. Vi får se, måste till stan en sväng i alla fall . :)

Rubrik. 00:26

Marcus-Emanuel's tre absoluta favoriter ;

‎"Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden."

"Ta vara på det positiva och fokusera på det så vaknar man med ett leende och somnar likadant"

‎"Älska mig mest när jag förtjänar det minst" Kloka tänkvärda ord, att vända någon ryggen är inte lätt och jag vet att i alla fall jag tänker efter både 3 och 4 gånger innan det går så långt..."

" Lev dagen som om dagen efter vore din sista."

SAW 3d

Bella gick hem för ett tag sen , eller ah någon timme sen. Så har käkat kvällsfika för en stund sen och ska snart lägga mig för att sova. För ligger ju redan, haha! Är skit trött faktiskt & tror det blir skola imorgon. Måste försöka till det i alla fall.

Jag och Bella ska på saw 3d på lördag, vi får se hur det slutar med det faktiskt! HAHA. Tur att jag slipper sova ensam i alla fall. Men näe, nu börjar jag få växtvärk så ska ta en alvedon & borsta tänderna sen sova.

Sådär är jag just nu.

17:04

Ska göra strips nu, har inte ätit nånting idag eftersom jag mått så jävla illa och inte vågat göra nånting. Bella kanske kommer hit senare, vi får se hur hon gör. Mår dåligt också, så ah. Blir kanske skolan imorgon också, beroende på hur jag sover inatt.


SKÄGG!


15:25

Ska ta något att äta nu , sen ska jag duscha. Vet inte vad som händer idag, tror det bara blir en chill dag i alla fall. Är så jävla förskyld så det finns inte.


you are amaizing.



Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Lekte lite



Fast vart inge bra, så ska göra om!

HAHAHA



Jag har aldrig sagt att jag har normala vänner. Jag var bara tvungen!

dagens ;

Låt är faktiskt http://open.spotify.com/track/1QI0oDuT8WuZuxqtozzAEG så där har ni den, jag har fastnat för den faktiskt. Och tusen tack morsan för att du fyllde på min mobil igår!

11:36

Har precis vaknat & jag måste då säga att jag har en riktig fight med sömnen på nätterna nu. Har i alla fall haft det denna vecka, har legat och försökt somna i flera timmar inatt & har haft så jävla ont i magen att jag inte kunnat lega still.

Och nu när jag vakna så känns det som om någon försöker slita ut hjärtat på mig & grejer. Fan det är inte bra det här alltså, så funderar på att lägga mig igen & bara somna om. Men då kan jag inte somna inatt igen, har ju höstlov nu kan man ju säga, blir fan ingen skola för mig imorgon i alla fall om jag fortsätter må såhär.


21:55

Avslutar mitt bloggande med att skriva att Hammarby vann emot Kalmar med 5-6! Skit bra spelat faktiskt. Vart lite spänning där i slutet kände jag själv faktiskt. Nu blir det att dricka cola och se på Kungarna av Tylösand! Sen tänker jag ta en dusch och lägga mig & sova. Får se om jag orkar skolan imorgon, men skulle inte tro det faktiskt. Tyvär!
Och Bajen är i cupfinal för tredje gången. De första var 1977 och 1983 – och nu också 2010! Grattis Hammarby 6-5 emot Kalmar!

hahaha



Haha, ah låt bilden tala för sig själv.

Snälla mamma fyll på min mobil, jag döööööööör!

2-0 Hammarby-Kalmar!!

Bra jobbat vårat kära lag hammarby som leder med 2-0 mot Kalmar. Skulle egentligen ha varit på denna match idag, men eftersom det inte vart så, så får jag sitta inne på deras hemsida och kolla på matchen istället.

http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=36264


Favorit onsdag!

Just därför jag älskar onsdagar!
Alla mina favroit program visas på onsdagar, förutom Desperata hemmafruar. Det är också ett måste, fast självklart har jag inte alls någon koll när det programet visas på TV. Så får ta reda på det, tror det är imorgon!? Synd bara att man inte har sällskapet man brukar ha denna dag.. Så får helt enkelt ligga och mysa ner mig i fotöljen ensam denna onsdag tsm med cola.



16:18

Jag måste då säga det att jag hatar att vara sjuk,hungrig,trött&ensam hemma på samma gång. Jag känner mig faktiskt jättesjuk om jag ska vara ärlig, har ont i kroppen, känner mig helt enkelt hängig. Skulle inte förvåna mig om jag håller på att få feber sådär lagomt till höstlovet.

15:21

Vaknade typ precis, mådde skit dåligt imorse när jag vaknade så fick stanna hemma idag. Var skit trött och mådde jätteilla. Så hade jag gått till skolan hade jag antingen spytt eller så hade jag somnat på lektionen. Så har sovit ut lite nu i alla fall, fast är fortfarande skit trött. Så funderar på att lägga mig igen.

Vet inte vad som händer idag, ska bara vara hemma i alla fall & kolla runt efter lokal och hur man bokar och sådär. Så ah, blir chilldag helt enkelt. Måste städa mitt rum också, så ska väl göra det med. Uppdaterar sen.


Höstens låt! Labyrint - Kärleken.

Falun / jobbig dag-fast kul!

Åkte till Falun med klassen idag, var faktiskt jättekul om jag ska vara ärlig, men lite små jobbigt också. Orkar inte förklara allt vi gjorde där, så låter bilderna tala för sig själva. Var i alla fall ner till en gruva som var 65 meter ner under jorden, skit kallt & lite småläskigt sådär.

När vi kom hem från Falun så tog jag, Dennis & Sebbe bussen till stan, tog ettan därifrån och träffa Mickis på bussen, följde med till Pamela, käkade kebab först sen spelade vi kort och sådär. Sen åkte jag för att träffa Bella, så vart med henne fram till elva ungefär. Ska snart lägga mig har precis borstat tänderna och sådär. Så tänkte krypa ner nu, skit trött faktiskt.

Kommer nog fler bilder sen skulle jag tro, det är Sofie som knäppt alla bilder & Har inte fått alla ännu.

































22:35

Fyfan va trött jag är nu, följde med babywiik till stan som sagt. Sen så var vi där ett tag med Jonte, så kollade vi på kläder, haha fan va jag skratta idag faktiskt. Sen så åkte jag & babywiik vidare hem till Pamela, så var vi där. Babywiik gjorde popcorn det första hon gjorde, haha!(Y)

Efter ett tag kom Mickis också, vi spelade kort och sådär. Faktiskt en riktigt skön måndag, trodde inte måndagar kunde va såhär. Sen efter vi varit hos Pamela så åkte jag med babywiik ner på stan, träffade Bella och sådär. Sen gick jag hem, tagit medecinen nu och ska flytta upp datorn till sängen & lägga mig där istället. Orkar inte föra in nå bilder just nu.

Imorgon åker klassen till Dalarna och ska göra massa saker där, kommer hem vid halvfem imorgon. Så ah, blir en långdag med klassen, får se om jag mår bra imorgon också. Sitter och skakar sönder just nu & mår inte alls något vidare, allmänt deprimerad & fryser hela tiden också. Så hoppas medecinen börjar verka snart.

Uppdaterar imorgon. Natti!

staaan

Babywiik ringde mig precis, så hann inte se hela filmen, knappt halva. Så ska ta mig till bussen och åka ner på stan. Så som jag sa, det slutar alltid med att jag gör nånting i alla fall. Uppdaterar kanske med bilder sen, har bråttom nu i alla fall.


Lägger mig.

Lägger mig och kollar på film ett tag, tror det blir Felon faktiskt. Så tar lite chips & läsk och lägger mig i sängen ett slag, slutar nog med att jag somnar. Men ah, är skit trött. La mig ju klockan 2 igår & vaknade klockan 8:a idag. Så borde egentligen lägga mig ett tag.


This time for africa.

Har slutat för ett tag sen, så tog bussen ner till stan och bytte där med Liza till ettan & åkte hem. Var på sista mötet idag som ska vara i Gävle i alla fall, så nu är jag ganska nervös faktiskt. För hon skulle höra av sig till dem i Uppsala imorgon sen skulle hon ringa oss om när jag får komma dit. Så är ganska så nervös faktiskt.

Eftersom att det är i Uppsala som jag får börja med hormon tabletterna och sådär, så känns det ganska nervöst. Så ah, sitter och dricker cola för fullt och väntar bara tills imorgon just nu. I alla fall, i skolan gick det bra. Hade bara svenska fram till lunch sen så hade vi Krister. Ganska dryg Krister lektion faktiskt, satt bara och prata om massa olika program och sådär.

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, vi får se vad dagen har att erbjuda. ;) Tror faktiskt att jag bara ska ta det lugnt, men när jag säger det så slutar det med att jag inte gör det. Haha! Sitter i alla fall och lyssnar på "Waka Waka" just nu & dricker som sagt var cola. Ska väl ta mig nånting att äta snart tänkte jag. Vrålhungrig! Inte ätit någon lunch idag. Så ah!

Uppdaterar senare.


08:09

Ska iväg när som helst, måste bara borsta tänderna och sådär. Ska iväg på möte klockan nio så ska ta bussen snart! Skit skönt med lite sovmorgn faktiskt. Vet inte hur länge jag blir på mötet, blir en långsittar dag i alla fall. Sen så får vi se om jag hinner tillbaka till skolan.

Vet inte vad som händer idag, tror att jag bara tar det lugnt i alla fall. Är så jävla trött & slutkörd nu känner jag så att jag fattar inte ens hur jag orkar vara vaken just nu, har stor lust att bara lägga mig i sängen igen och somna om.

Haha, jag vet att jag är sjuk i huvudet som lägger upp julmusik. Men denna låt är så grymt bra faktiskt!
Blink 182- I won´t be home for christmas.


Måste skynda mig nu så jag hinner, så ah. Uppdaterar när jag kommer hem!

00:52

Kom hem för typ en timme sen. Har som sagt varit på bio, fyfan va bra film faktiskt. Först tyckte vi den verkade dålig och sådär. Men sen vart den bättre faktiskt. Lätt värd film att se, självklart såg vi himlen är oskyldigt blå. Värd att se, tycker i alla fall jag. Sen gick jag med Bella hem, sen gick jag hem. Skit kallt ute nu. Har fört över några gamla grejer på usb hårddisken som jag ska föra över till denna data nu. Sen ska jag sova.

Imorgon blir det nog slappdag tror jag, behöver det efter den här helgen tror jag. Sen på torsdag blir det hockey. ;) Brynäs-Aik!

Hos pamela.

Sitter hemma hos Pamela nu, vi skulle ju till seefun för jag skulle köpa headsett. Men självklart så var det stängt. Så vi gick tillbaka till bussen & så åkte vi till Pamela, köpte pizza och spelade kort medans typ. Sen så satte vi oss här framför datorn. Ska snart ta bussen till Bella sen ska vi på bio kvart över nio. :) Så ah uppdaterar när jag kommer hem istället !

14:19

Har sovit hos Bella inatt, så vakna vi skit tidigt. Eller ah, jag vakna skit tidigt. Så väckte henne så fick hon damp, haha. Sen så åt vi frukost vid 10, sen efter det så gick vi upp igen till hennes rum och städade hela skiten. Sen ringde Pamela, så nu är jag med henne. Ska till seefun och köpa headsett, sen så ska jag & pamela käka. Ska på bio sen med Bella. Så ska bli mys, uppdaterar när jag kommer hem.


17:48



Gillar min nya t-shirt skarpt, synd att det är storlek xxl bara. ;) men det sket man ju i!

Ska iväg till Bella nu typ, så skriver ett snabbt inlägg bara om det. Drar i alla fall dit, sen så sover jag där inatt igen. Så ah, bloggar imorgon helt enkelt. ;)

12:36

Morfar har fortfarande inte kommit & jag är svintrött, så funderar på att lägga mig. Ska köpa ett wesc headsett sen om inte seefun hunnit stänga när morfar åkt hem, så ska försöka få med mig Bella dit, vilket hon aldrig kommer att orka.HAHA! Sen så ska vi väl mest ha myskväll, aldelles för kallt för att göra nånting nu känner jag. Blir kanske en långpromenad?! Ska fan i mig lyckas få med henne ut och gå nu. Var några veckor sen vi var ut och gick sist. Så ah.

Uppdaterar innan jag drar mig mot henne.


"Hon är flickan, som gör allt för att göra mig lycklig."

11:47 , jag älskar dig nå sjukt.

Igår så var jag först på stan efte skolan med Sofie gick in på seefun och köpte ny mössa & en t-shirt. Kollade efter jacka. Sen var jag med Dennis, Jennifer & Emil, vi gick till polishuset för att anmäla en grej. Sen gick vi tillbaka till stan träffa folk och sådär sen så gick vi te seefun igen träffade Per utanför och köpte jackan. Skit nöjd!

Sen så träffa jag Tove & Amanda så vi åkte hem te mig ett tag, sen så ner på stan igen jag lämna tillbaks en tröja som var för liten på HM sen så tillbaka till mig för jag tappa bort mitt busskort. Hittade det inte så vi stanna kvar ett tag. Sen så tog vi bussen tillbaka till stan för att lämna tillbaka Jennifers busskort.

Jag gick till Bella och sen så skjutsade hennes mamma oss till mig, var hos mig och myste och sådär. Sen så efter några timmar så var vi tvugna att gå tillbaka till Bella pågrund av vissa saker. Haha, så somnade jag på golvet när jag skulle sätta i laddarn. Så sov kvar där inatt, Bella skulle börja jobba vid sex imorse så jag var tvungen att stiga upp vid typ fem. Inte världens bästa humör på morgonen!

Gick med Bella till bussen sen så gick jag hem för min gick 20 över 6. Skit kul! (Y) Så ah gick hem istället, somna på ängång när jag kom hem igen. Morfar kommer hit idag och firar mig & morsan. Så sitter beredd på att det ringer på dörren när som helst. Sen sover jag hos Bella inatt igen. Mys.

Fel datum på kameran.



i love you all

tjappa bloggen!
allt bra eller?
puss och kram


18:01



Haha, jag somnade och sov från 15 till nu. Var skit trött efter skolan så la mig typ på ängång efter förra inlägget. Snart kommer några hit, så ska vi fika och sådär. Uppdaterar när jag har tid!

14:41



Kom hem från skolan för ett tag sedan. Haha, självklart händer en tabbe idag också. Råkade gå i fel grupp idag på median, så gick i första gruppens mediatid och vi har efter första rasten egentligen. Men ah förvånad vart dem som var där när jag kom i alla fall. Haha, speciellt Dennis tror jag.

Bjöd på saft & bulla idag. ;) Så satt jag, Dennis & Mikaela och skulle rita av varandra, gick inte så bra när jag skulle rita av Dennis i alla fall. HAHA! Sen så hade vi livskunskap, skulle skriva ner saker som vi vart glad av. Och ah, vart ganska mycket som man inte tänker på faktiskt. Sen hade vi lunch, så Per hämtade mig. Köpte kinamat och tog med hem till honom.

När vi käkade kinamat så kollade vi på simpsons samtidigt. Sen berättade han att han och jag skulle kolla på jacka tillsammans istället för att beställa, så antingen om han hinner i eftermiddag ska vi göra det, annars kollar vi imorgon. Sen skjutsade han mig till skolan.

När vi kom dit hade vi upprop & sen matte fram tills vi slutade & min koncentration var helt off, satt och skratta åt ingenting så Monnica fick säga åt mig flera gånger att lugna ner mig, sen fick jag rita istället. HAHA! Ritade ett stort jävla löv på ett papper, som "nästan är klart". Sen gick jag med Liza en bit, sen träffa jag Frallan på vägen hem så snacka lite med han.

Ska snart fixa lite musik med ipooden och sådär, har tagit kort på datorn nu också. Så ah det kommer in snart. Ska i alla fall göra annat nu än att blogga.




Och tack för alla grattis inlägg jag fått på FB. :)


23:25

You make me feel like this baby! (min favorit låt hittills.)

23:08

Ska snart lägga mig faktiskt. Sista tiden som 18åring nu i alla fall & det känns så jävla underbart, min 19 års tid ska jag göra till det bästa! Haha, Bella sa att hon skulle va den första och säga grattis så hon skulle ställa klockan på nån minut innan 00.00, vi får se hur det går. ;) hihi. Bjuder på kvällens låt ; Bruno Mars - Just the way you are.




21:00

Hemma nu efter en lång dag i Sandviken, var som sagt var på möte i en timme. Bella ringde mig när jag var på väg precis, språka lite med henne och sådär. Sen hämtade Per mig efter mötet vid Sibylla, åkte till låtsasfarmor & låtsasfarfar, låtsasfarfar (Hasse) var inte hemma riktigt än, så vi började med att fika, gjorde tårtan & började med maten och sådär.

Efter ett tag kom Hasse & även Kalle (låtsasfarbror) maten vart klar så fick jag öppna pressenterna, fick först en usb hårddisk (rödfärg) med 320 GB. Ganska bra faktiskt! Sen så fick jag en bärbar mini PC, en svart, vart skitnöjd faktiskt. Sen käkade vi, fläskfilé med klyftpotatis & bea på burk. Skit gott! Sen vart det tårta, men jag var så jävla mätt så jag orkade inte äta något mera. HAHA!

Sen åkte vi hem, skjutsade hem Kalle och sen så åkte vi vidare. Kom hem och visade morsan grejerna och sådär. Sen så la jag mig i sängen och installera massa grejer på den & nu så för jag över filmer på hårddisken som jag ska föra över på bärbara sen. Så blir att jag ligger & kollar på film hela kvällen.

Det enda som saknas nu på rummet är att jag ska ha en hylla precis vid sängen där jag kan ställa tvn och lite ljus & sådär. Så det blir lite mys där uppe, har ju inge ljus eller nånting där. Så ah det ska fixas, sen är jag klar med rummet faktiskt. Imorgon kommer väl morsan in med frukost på sängen & paket, sen så hämtar Per mig och jag får paket av honom. Ska ut och käka med honom också på lunchen.

Tar kort på datorn sen när jag fixat allting.


11:55

Nu är jag inte lika stressig längre eftersom jag är klar nu, det enda jag väntar på är att morsan ska komma med busspengar. Vilket går väldigt segt, känns som att jag kommer komma försent. Men ah, som sagt var kommer förmodligen inte att blogga förns ikväll någongång. Så slänger upp en "dagens outfit" bara för de.





11:31

Vaknade nyss och har skit bråttom faktiskt pluss fortfarande världens huvudvärk, det är antidepresiva som kan ge bivärkningar & självklart ska jag få det också. Ska till psykologen halv ett så måste ta bussen härifrån, så måste skynda mig nu faktiskt.

Sen efter det så åker jag direkt till Sandviken och firar min födelsedag med låtsasfarmor & låtsasfarfar osv. När jag varit där åker jag hem till Bella Olsson och träffar Sara Zetterström bland annat.

Känns som att det kommer bli en lyckad dag faktiskt & min sötnos har öppethus på skolan idag till 10 så kommer inte hinna träffa henne idag =( .. Men ah hon ville ju komma förbi imorgon när alla är här, så vi får se vad jag fixar. Trodde hon bara skulle tycka det va pinsamt, men tydligen vart hon mer besviken för att jag inte frågat ;).

På lördag blir det bio med Bella också, skit mysigt & aslänge sen jag va på bio faktiskt. Men ah uppdaterar när jag får tillfälle till dator och tid vill säga.

Sådär förutom stressen & bivärkningarna känner jag mig idag.


Tv time.

Har precis sett svergies skönaste familjer, fan va jag älskar programet alltså. Nu blir det desperata hemma fruar & en kopp te till det, sen sover jag. Uppdaterar imorgon!

Lägger ner nu.

Slutar sitta vid datorn just nu, för orkar inte sitta vid datorn. Hemma fruar börjar ju klockan nio också, så ska slå på det sen.

Då var det dags igen då.

I dag går startskottet
för influensavaccinet


Nya riskgrupper för i år:
Gravida och extremt feta

I dag ges de första vaccinsprutorna mot vinterns influensa.

I centrum står virusstammen A(H3N2) som slår hårdast mot äldre.

– Därför är det jätteviktigt att riskgrupperna går och vaccinerar sig, säger Maria Brytting, enhetschef på Smittskyddsinstitutet,

Varje vinter insjuknar 5-10 procent av Sveriges befolkning i influensa. Vissa får inga symptom alls, andra blir helt utslagna av muskelvärk, hög plötslig feber, torrhosta och frossa.

Influensa sprids främst genom luften och inkubationstiden är kort, 1–3 dygn.

Årets influensa befinner sig just nu i ett bälte runt ekvatorn - i Kina, Kambodja, Chile och Centralamerika - och är på väg från södra halvklotet mot norra.

Drabbar värst kring jul

– Det indikerar att den troligtvis inte tar sig förrän kring jul, säger Mia Brytting, enhetschef för mikrobiell typning på SMI.

Trots att inget svenskt fall av influensa ännu är känt är beredskapen - efter förra årets uppmärksamhet kring svininfluensan och vaccindiskussion - total.

– Det finns alltid olika influensor, därför innehåller vaccinet tre olika stammar. Det som hände förra året var att det tillkom en spelar till på plan med pandemiska influensan. I år ges virus för två säsongsinfluensor, en influensa B och en A, samt den pandemiska influensan.


Horoskop


Grymt läskigt att sånt där stämmer ibland, pågrund av att jag har med både "vågen & skorpionen" är för att jag är både och lite grann. Morsan säger att jag är mer skorpion än våg i alla fall.

True story.


Ibland så känns det..

När man mår bättre, för man har vänner & sånt som ställer upp för en hela tiden och får en att må bra.

Det var dock inget filmtittande för mig och nu mår jag illa, så har inte bara ont i huvudet nu längre. Jag måste seriöst krypa ner under täcket i fotöljen nu snart känner jag. Blir nog att jag stannar hemma imorgon i alla fall, orkar inte vara hemma längre faktiskt.


Det är ganska mycket via internet som fått mig att skratta idag faktiskt.

Thove ska göra om min blogg idag tror jag. Så lägger mig i soffan så länge.

Och en självklarhet till detta.

Så spelas Daniel Lemma ur högtalarna och jag skrev fel, tänkte inte på att det är onsdag imorgon. Så det är imorgon jag ska träffa henne. Ska först fira min födelsedag hemma hos min låtsasfarmor & låtsasfarfar, sen drar jag hem till Bella Olsson och Sara kommer även att vara där, det var seriöst hundra år sen jag träffade henne. Och det ska kännas skönt att sitta och prata om allt och inget med en utav dem man faktiskt gjorde det jämt med förut tillsammans med en man fortfarande gör det med.

Sen hoppas jag stort på att få träffa Bella ett tag också, men hon skulle ha öppethus på skolan. Så det jag hoppas på är att hon kommer förbi en sväng ikväll istället. Sitter i alla fall och njuter utav mitt te just nu och tänkte att jag skulle slå på en film. Och ah, känns som att jag är kär just nu faktiskt, det bultar i magen på mig hela tiden, det är underbart.


Det enda läskiga med Daniel Lemma är att han påminner min pappa en heldel från de bilder jag har kvar från honom i huvudet.



Ibland måste man gottgöra sig själv för att kunna må bra efteråt.

Så känner jag just nu, så tänkte bjuda på en bild faktiskt. Inte på mig själv för en gångs skull utan på vad som får mig att må bra just nu. Förutom att en viss persson saknas.



Sen är jag otroligt nervös över att träffa en gammal vän som jag inte träffat på hundra tals år som jag ska träffa på onsdag. Mer får ni veta då dock. Så ah, lite pirr i magen är det faktiskt.

ÄNTLIGEN KOMMER DEN!

I natt kommer snön

GÄVLE

SMHI varnar nu för snöfall i stora delar av landet. I Gävleborgs inland kan det under natten komma fem centimeter nysnö. Man varnar också för lokal ishalka.


I mellersta och östra delarna av Svealand gäller varningen att det kan komma upp till fem centimeter blötsnö under onsdagen. Även på flera håll i östra Götaland kan det komma upp till fem centimeter blötsnö.

Från Gävleborgs inland och norrut väntas snöfall redan under tisdagskvällen och natten som kan ge fem centimeter nysnö.

 


Synd att det inte var idag man fyllde år, för då hade jag endå inte kunnat sova & då hade jag suttit uppe hela natten och kollat ut igenom fönsret och fått se första snöflingan falla ner! Men eftersom att jag har sån jävla huvudvärk hela tiden så blir det sängen för min del inatt & en tidig kväll också.

Har precis duschat och sådär, ska snart sätta mig i fotöljen med en kopp te tänkte jag och se på tv & knarka i mig en alvedon. Skulle kännas riktigt skönt faktiskt, dragit på mig mjukisar och hela köret så tänder mig två ljus och myser ner mig själv under täcket. Jag hoppas även på att morsan ska åka och handla, ska be henne köpa hem mandariner då, favorit frukten till hundra prucent.

 

Vi får se om Bella kommer hit, ska förmodligen inte till skolan imorgon, beroende på hur huvudet vill ha det vill säga. Tänkte i alla fall ge första lektionerna ett försök och se hur länge jag pallar med det. Men tror inte jag kommer orka med det ens engång.

Är sugen på att ändra min design också, jag tröttnar för fort på allting om jag ska vara ärlig. Älskar den här designen men det är så mörkt. Vill ha lite lite ljusare nu när det är höst! Så ah. Får se vad som händer med det.

Bilden har faktiskt jag tagit, stolt!

Eftermiddagens låt " 30 seconds to mars - A beutiful lie "

 


Oprah.

Somnade till Oprah och vaknade typ nyss, eller ah för en kvart sen kanske, vaknade av Bellas SMS så satte mig vid datorn, ska ta en dusch och göra nånting att äta snart. Är vrålhungrig, men har så j*vla ont i huvudet så jag knappt orkar sitta vid datorn. Hoppas på att det går över snart. Bella kommer förbi lite senare och morsan kommer hem idag. Skönt, slipper sova ensam inatt. Fast gick faktiskt skitbra.

Bild från Spanien " Vi trodde inte att du kunde dansa sådär bra..? "

Lil wayne!

Förmiddagens låt är ;
favorit låten " Lil Wayne - Right above it. "



hatar rubriker.

Jag har insett hur tråkig min blogg är , inga bilder och när det väl är bilder så är det gammla bilder eller bilder som är tagna med mobilen och det suger. Jag ska försöka bättra mig, men har ingen kamera sladd till kameran och sitter vid min gammla dator, fråga mig inte varför. Fick bara lust att sitta vid den.

Har i alla fall hittat lite vad jag önskar mig på internet så ni ska få se det i alla fall. Och detta är saker jag önskar mig av morsan. Så ah, får se vad jag får för något utav det av henne.




Fast ifrån JC.



Och ett par ljusa jeans, sen vet jag ju att jag inte kommer få exakt allt. ;) Men mycket utav det! T-shirten kommer vara omöjlig att hitta för henne, så får nog beställa den sen när jag får pengar eller något.

Är sjuk.

Mår inge bra alls idag faktiskt, har jätteont i huvudet och i magen faktiskt kände jag av nu, så ska lägga mig i soffan igen och försöka blunda i några timmar innan Bella kommer igen. Hon kommer när hon slutat, så ah. Sen kommer morsan hem igen från jobbet vid fyra skulle jag tro, så då ska jag pussa på henne. Fasen, glömt helt bort att skriva önskelista till morsan och jag fyller år på torsdag, haha. Så måste komma på något jag önskar mig. Men vettefan vad jag önskar mig faktiskt. Aja lägger mig nu i alla fall. Kanske blir så att Bella kommer tidigare, för den skolkaren inte orkar gå i skolan i en timme. Natti.

Sovdags..

Lägger mig i soffan nu, orkar inte ta mig någonstans. Bella erbjöd att jag kunde få sova där om jag ville, men ah jag orkar inte gå någonstans och sådär. Så får sova ensam inatt, helt ensam denna gång också faktiskt. Känns tungt, så tar mitt täcke & några kuddar, laddare & lägger mig i soffan. Skippar te också, för orkar inte göra något. Smsar ett godnatt SMS till henne också, så hon slipper oroa sig hela tiden. Är i alla fall glad över att jag har dig!

Uppdaterar nog imorgon, godnatt.

Fan tråkig bloggen börjar bli märker jag, men ah. Den får va såhär just nu!

I don't want this life anymore..

Bella var hem till mig, vi gjorde kyckling med ris & sådär, tog en öl till maten och ah sen så myste vi framför tvn bara. Är så jävla glad att jag har dig just nu faktiskt så det är sjukt. Sen åkte hon hem vid 10-11 tiden och har suttit vid datorn sen hon åkte hem, ska ta någonting litet att äta nu snart, är ju ensam hemma & kommer seriöst få massa jävla inbillningar och inte klara av det känns det som.

Haha, min låtsaspappa ringde mig max 3 gånger unden tiden då Bella var här och frågade om jag klarade att va ensam, med tanke på allt som hänt senaste dagarna och sådär. Så sa att jag skulle klara mig. Men just nu ångrar jag det lite grann faktiskt, så funderar på om jag ska ta och ringa han dra på mig mjukisarna och åka hem till han och bädda ner mig i soffan istället.

Blir ingen skola imorgon i alla fall, har fortfarande världens huvudvärk trots att jag tog tablett för nån halv timme sedan. Så ah, antingen ber jag Per hämta mig eller så lägger jag mig framför tvn med täcke och kudde med en varm kopp te och bara tänker igenom livet ett tag..



Ont.

Har skit ont i huvudet och mår allmänt dåligt faktiskt. Väntar på att Bella ska komma och göra mig sällskap så vi kan äta någonting snart. Är ensam hemma ju hela eftermiddgen & natten. Så får se vad som händer, blir nog en mysig film framför tvn och massa mys bara, behöver varva ner mig lite faktiskt.


Juste

Glömde bort, jag blir ensam hemma hela dagen,kvällen & natten också, får se om Bella sover här eller om jag sover ensam, skit kul. (Y) Fast näe.

Sjuk.

Åkte hem från skolan för ett tag sen för att jag fick världens huvudvärk. Hela huvudet slutade fungera och jag kände mig inte alls bra, så fick åka hem istället. Sitter här nu och funderar på att lägga mig & kolla på tv faktiskt, mår inge vidare om jag ska vara ärlig.

Bella kommer hit när hon slutat tror jag, så får vi se vad vi gör. Lagar nog mat som vanligt, HAHA. Kyckling med ris (Y). Sen blir det bara filmmys, för jag orkar seriöst inte göra något annat, känns som att huvudet ska sprängas i tusen bitar när som helst. Så ah, ska göra mig en kopp te tror jag och ta på mig mjukisar, ta med täcke och kudde & lägga mig i soffan istället.

Uppdaterar kanske senare.

Gammal bild.

Hinner inte.

Ååh lät mig själv få mig en liten sovmorgon imorse, så vaknade kvart i 8a istället. Steg upp, gjorde mig frukost & borsta tänderna och sådär. Är precis klar, så ska gå och knyta skorna. Hinner inte med "dagens outfit" idag. Så får vara en tråkig morgon tyvär. Får se om jag hinner blogga efter skolan, för ska till Sofie i Sandviken med henne, Mickis & Philip. Kommer självklart bilder!

Uppdaterar när jag kommer hem från skolan eller Sandviken.

Bjuder på en gammal bild på mig & Wahlund!

haha . Aja!



Avslutar med detta videoklipp för idag, ska lägga mig nu och sova. Ska faktiskt till skolan imorgon, så lika bra om jag ska hinna duscha när jag vaknar. Uppdaterar självklart imorgon när jag slutat.

Hemma

Är hemma nu. Helgen har faktiskt varit helt okej om jag ska vara helt ärlig, var hem till Bella på fredagen sen drog jag hem vid typ elva tiden. Städa ju som sagt var hela lägenheten åt morsan, tog undan ölburkarna och sådär. Sen la jag mig vid 2 tiden ungefär.

Vaknade upp vid halv 12 på lördagen, käkade frukost & fixade mig osv. Sen tog jag bussen till Sandviken och var med Ingrid (låtsasfarmor) och var social med henne och prata & fikade och sådär. Sen så skjutsade min låtsasfarfar mig till min moster, eftersom hennes man fyllde 60 så var det fest med mat & dryck där osv. Sen kom ju faktiskt mamma mu & kråkan, HAHA! ;) Så nu har man träffat dom också, fast har ju träffat kråkan utan dräkt innan också, eftersom han är en gammal bekants kompis pappa. Så det var lite kul.





Efter det fick vi skjuts till rese centrum jag och morsan alltså, jag träffa Bella Olsson vid rese, vi tog bussen och åkte lite och snacka och sådär. Sen hoppa nån kompis på bussen som Bella kände, så ah. Sen så hoppa vi av vid prix, köpte 2-3 kg godis & 24 pack cola (Y) HAHA! Sen hämtade Hampus & Jesper oss med moppe, för nästa buss te Vallhov där Bella bor gick om en timme typ. Käkade när vi kom dit och sådär. Sen så tog vi bussen och åkte till Jensas.

Träffade Ida Högman & massa saknat folk där utanför, eller ah Ida&Anton träffade två till där, stog och snacka ett bra jävla tag. Sen så gick vi in till Viktor där dem lanade, Anton pratade med Emma i telefon så fick även prata med henne också, HAHA! Sen så tog jag, Ida, Bella & hennes kompis bussen hem, dom hem till sig och vi till Bella. Käkade godis, pratade & sådär. Pratade nog till halv fyra tror jag och kollade Paradies hotell. Sen somnade jag i alla fall. HAHA!


Bellas vägg ;)

På söndagen vaknade jag av att Bella vaknade vid typ halv 10 först, sen fick jag somna om. Vaknade igen vid 12 tiden tror jag, käkade lasagne till frukost, Bella duscha och jag slappade. Sen tog jag bussen från Vallhov till rese centrum & tog 41:an hem. Träffade Jennifer på bussen, haha. Vi satt och prata om att stopp-knappen inte funka för henne igår & tror ni inte den funkade för oss !?




Vi fick springa runt hela bussen och plinga, men den funka inte. Så fick vi hoppa av. HAHA! Fan va vi garva, träffade Dennis på stan och var med dom ett tag, sen träffade vi på Mickis & Sofie vi skulle ju va barnvakt åt farbrorsplutt.


Det var ju lotteri miljonären eller vad det heter på stan, så vi stog där framme vid chenen och kollade. Skit mycket folk faktiskt & såg Brolle med och vart med på tv några gånger. ;) HAHA! Efter några timmar så beslöt vi oss för att åka hem till Mickis, så var där ett tag, tog bussen hem och träffade Bella stog och pratade med henne i nån timme, sen så åkte jag hem.


Äntligen!

Orkade inte blogga igår, för hann inte. Men i alla fall så var jag med Mickis & Sofie igår, vi var barnvakt åt hennes lillesyster " farbrors lilla gullplutt " men i alla fall, så lärde vi henne dricka cola. HAHA! Och man kan ju säga att cola EXTREME till en 1 åring inte funkade ihop, helt hyper. HAHA! Filmade en massa också, men orkar inte föra över det.

Per hämtade mig vid sju tiden ungefär, vi åkte till ICA maxi & eftersom morsan endå redan fått sin present så kan jag ju säga att vi köpte lite småsaker, hon fyller ju år idag. När vi varit där så åkte vi till max och köpte mat, sen hem till honom. Käkade och såg nyaste avsnitten från Family Guy, haha sjukt bra! Sen slog vi in paketen och kollade på lite pressenter åt mig på nätet. Hittat några jackor som vi pratade om, hoppas på dem!



Per skjutsade hem mig vid 22 och tog medecinen och fyf*n va den hjälper alltså. Aldrig mått såhär bra i hela mitt liv faktiskt. HAHA, helt sjukt. Liza tvingade med mig till skolan så ah. Gick och la mig.



Steg upp klockan sju idag, för morsan fyller ju år. Fixade kaffe & mackor åt henne, tände lite ljus och sådär. Gick in till henne och hon fick öppna sina pressenter, sen så pratade vi och myste i sängen ett tag bara. Skönt faktiskt, sen gjorde jag mig iordning för skolan och sådär. Liza hämtade mig.

I skolan vart alla jätteförvånade, haha! Har ju inte varit i skolan på typ 2-3 veckor, så ah det vart några glada miner tror jag. Vi slutade halv 12 skit skönt, Liza skulle på något ärende så vi åkte dit först, sen skjutsa hon hem mig. Har suttit vid datorn ett tag nu.

Ska ut ikväll med massa folk, blir väl nån öl eller något. Uppdaterar kanske när jag kommer hem.



"Ta dagarna som dom kommer, le för stunden & njut av livet så länge du kan"

Jaja

Sitter och skriver med Linnea nu & hon har damp tror jag!? Haha. Hon försökte lära mig hur man damsuger ;) HAHA. Ska i alla fall städa nu som jag skrev för typ en timme sen, sen måste jag duscha & skriva önskelista, skit jobbigt. Fyller ju år på torsdag!

Städ dax.

Ska städa hela lägenheten nu, eftersom morsan fyller år imorgon. Sen tar jag en dusch. Ska till Pida senare och spela in, får se hur långt vi kommer på låten. Så tänkte skriva lite också. Denna gång ska låten bli feet! Tänkte faktiskt börja se mer seriöst på musiken, har endå ingenting annat att seriöst på. Sen ska jag väl planera helgen med Pamela också, blir nog att vi lanar. Slutar säkert med att vi sitter med en varsin öl eller något, haha!

Ska träffa Per sen också när han kommer hem från Vesterås och käka och sådär. Sen så får vi väl se om jag träffar Pamela, beror på om jag hinner. Har för mig att det var någon mer jag skulle träffa idag, men kommer fan inte på vem det var. Justja ska kolla lite efter lägenhet också. Kommer kanske bilder ikväll, vi får se.


Sådär känner jag just nu, älskar höst!



time to see that i can fight for love right now.

Ska väl se film, är för deprimerad. Ska ta tabletten innan man går och lägger sig också, så får vara deprimerad idag igen.. Orkar fan inte det. Orkar ingenting, orkar inte helt enkelt. Fan va livet suger just nu.

Ska slå på en film käka lite chips och ta det lugnt bara, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Det stog i alla fall på facebook att jag skulle ha en rolig vecka, hittills har jag haft det.

08:52

Igår så var jag med BabyWiik, vi var först på stan och jag hämtade ut medecinen, sen så åkte vi hem till mig ett tag. Per kom och hämtade oss och vi åkte iväg på lite saker, HAHA fan va jag och babywiik garva, aja. Sen skjutsa Per oss till Pamela. Var där, spela kort, käka godis drack energy dryck osv. Sen åkte Babywiik hem :(.

Jag och Pamela gick och mötte Bella.S och stog och prata med henne ett tag, sen så beslöt vi oss för att jag sov kvar där. Så vi gick in igen, kollade på TV. Sen vid ungefär halv ett så fick vi för oss att vi var vrålhungriga, så vi gjorde oss fiskpinnar och makaroner, HAHA! Jag var skit deprimerad över att Pamela inte hade ketchup. Sen kolla vi lite på Tv.

Efter ett tag var båda skit trötta, så vi gick upp och la oss. Fast somnade inte förns vid typ tre-halv fyra. HAHA låg och asgarva åt ingenting typ och låg & snacka.

Idag vaknade jag först av att Krille stog och dampade på lampan in till Pamela och skrek att jag skulle vakna, HAHA. Sen så gick han, fick sova i typ en 15-20 minuter till och sen kom han tillbaka igen. Sen kom Pamela och börja härja och ha sig så då steg jag upp. Vi gick till bussen och jag åkte hem & hon till skolan.

Får väl se om jag är med henne idag igen, skulle nog tro det. Inga bilder tyvär, men nu ska jag ta min medecin och äta frukost tänkte jag, kommer i alla fall inte kunna somna om.


16:04

Haha. Hade sån jävla tur med att hinna käka och duscha. För precis när jag satt och åt så ringde morsan och sa att vi skulle ses om 20 minuter för att gå till läkaren, så hann precis duscha,käka & borsta tänderna sen gick vi iväg. Ska i alla fall få antidepresiva nu. Känns skit skönt faktiskt. Kunna få igång på det rätta igen.

Ska snart ner på stan för att träffa babywiik. Sen ska vi till Pamela och sådär. Sen får vi väl se vad vi gör för något. Tror nog att vi bara tar det lugnt och pratar och sådär.

Alltså är riktigt trött på att bli orättvist behandlad av folk nu, är trött på det här. Så skiter i de /=

Uppdaterar ikväll.

I try to be happy sometomes, but i can't inside.

Nu har jag städat hela rummet, har till och med damsugit och svabbat golven & mublerat om faktiskt. Haha, känns som lungorna ska hoppa ur led snart. Har ju astma och jag måste då säga att mitt rum var jävligt dammigt. Hade kunnat sluta illa för mig där, haha. Tur att jag tog tag i det då, Bella trodde aldrig att jag skulle orka bära ut allting ur rummet och fixa upp det. Men det gjorde jag. ;)

Ska snart ta en dusch och göra mig nånting att äta, ska vara med babywiik sen på eftermiddagen & sen på kvällen ska jag vara med Mathilda och folk tror jag. Om det blir nånting. Var så jävla länge sen jag var med babywiik så. Hoppas på att Pamela också kan va med, så ska slänga iväg ett SMS till henne när som helst.

Justja, haha fick ju en rand efteråt då jag tog bort alla banden. Det var fan i mig värre i sommras när man kunde se lite solbränna, men tänka sig att det sitter i än. ;) Ska sola så snart jag får pengar, känner att det behövs.


Innan ( Dålig bild, tagen med mobilen. )

Efter!

Haha, fick damp så råkade ha sönder den där & alla saker rammla ut. Vart inte direkt glad.


Tyvär dåliga bilder, men ah orkar faktiskt inte bry mig. Ska duscha nu och fixa käk som sagt var. Tror det var idag jag hade möte också!? Kommer faktiskt inte riktigt ihåg.

10:49

Vaknade för 20 minuter sen ungefär, satte mig vid datorn och äter frukost nu. Ska snart ta mig en dusch och sådär. Ska iväg till hälsocentralen idag tror jag det var i alla fall. Hoppas på det, så sitter och funderar på hur jag ska berätta hur allting är så jag kan få "bli frisk" någon gång.

Efter mötet får vi se vad jag gör, ska i alla fall vara med Mathilda ikväll, säkert fler. Blir en flumkväll.

01:42

Går och lägger mig nu, skrivit lite musik och hittat massa beats till så nu är jag nöjd inför morgondagen. Så time for sleeptime! Heippa.

You make me smile girl, and i like it.


You make me smile.

Ska nog sova nu, fast kommer inte kunna göra det för har sovit ut så jävla bra både igår och idag. Så vi får väl se hur jag gör. Nattens låt " Shazaam - Min pappa "


jag

Har fan i mig ingen ork kvar längre känner jag & orkar inte kämpa längre. Det finns ingenting som får mig att bli possetiv igen. Ingening, jag kommer aldrig att må bra igen. Du har fått mig att sjunka till botten, du har lyckats trycka ner mig för sista gången!


.

Jag orkar inte, jag ger upp. Föröskte hålla huvudet högt. Jag går och lägger mig.

-

Nu ska jag vara duktig & storstäda mitt rum faktiskt. Ska ta ut allting som går ur rummet, damsuga golvet & svabba det. Ska bli så jävla skönt efteråt. Sen ska jag fixa med WOW på datorn osv innan Bella kommer, för ska lana i helgen tror jag på legenden. Om Pamie får, så blir det back in the day's. HAHA för typ exakt 3 år sen så träffades jag och Pamela för första gången! Men näe, måste nog starta igång med allt ingan Bella ringer så uppdaterar sen.



Asså, seriöst jag undrar vart alla mina JL tröjor osv tagit vägen. Om någon har dem, så vill jag faktiskt ha tillbaka dom.
Lika med min vita JL tjocktröja också, den vill jag också ha tillbaks.


Överpigg.



Är överpigg pågrund av att jag sovit för mycket igår och idag, så kommer säkert va skit trött i helgen bara för det. Ska va med Bella lite senare, hon skulle kolla på lägenhet först sen kommer hon hit. :) Den skitungen ska ju få flytta hemifrån! Slutar väl med att jag flyttar också. HAHA.

Ska käka kebab snart, tjockt jag vet. HAHA! Och sen kommer ju Bellsi när hon är klar. :) Inte träffat henne på aslänge så ska bli skönt att få prata med nån och sådär också.

Irriterande.

Har käkat och kollat på film. Pratat med morsan om en hel del också, skit skönt att hon vet lite mer om hur jag mår just nu också. Känner mig inte alls helt 100. Funderat en helt del också, har kommit fram till rätt beslut nu i alla fall. Var någon som ringde på min dörr & knackade nyss också, skit läskigt & orkade inte gå och öppna heller för sitter i kallingar så det sket sig.


Aldrig ..

Kännt mig såhär hungrig förut, märks att jag börjat få tillbaka min matvana igen, för nu kurrar fan i mig magen. Har aldrig varit hungrig förut tror jag. HAHA. Så ska göra pyttipanna & steka ett ägg på det & dricka cola och se på film och slappa bara. Hade möte idag om operationen, men jag känner mig för nere för att gå. Ska till läkaren imorgon också och ah.

Uppdaterar kanske senare ikväll, får se om jag orkar göra något idag överhuvudtaget.

Förmiddagens låt " 30 seconds to mars - Beutiful lie." <3

Bjuder på en gammal bild.

Nu..

Förstår mamma, hon gör mig lyckligare än nån annan kvinna på jorden. Förlåt för inlägget innan. Och tack Linnea Rustemi för att du finns & bryr dig. Dock massa andra också. Men just nu så är det faktiskt så att jag är deprimerad och behöver en vän. Ibland tror folk att man "bara behöver en vän" men jag BEHÖVER verkligen det bästa jag kan få.

Och det tackar jag Linnea Rustemi för, trots att vi inte ses så mycket, eller bara träffats små gånger. Men så betyder du otroligt mycket i alla fall. Att prata med någon som förstår som är yngre kan faktiskt hjälpa ens mående. Så tack ännu en gång.

Hatar rubriker.

How long must I pray, must I pray to You How long must I wait, must I wait for You How long 'till I see Your face See You shining through I'm on my knees Begging You to notice me I'm on my knees Father, will You turn to me, yeah?

One tear in the dropping rain One voice in a sea of pain Could the Maker of the stars Hear the sound of my breaking heart? One life is all I am Right now I can barely stand If You're everything You say You are Would You come close and hold my heart?

I've been so afraid, afraid to close my eyes So much can slip away before I say goodbye But if there's no other way I'm done asking why 'Cause I'm on my knees Begging You to turn to me I'm on my knees Father, will You run to me, yeah?

One tear in the dropping rain One voice in a sea of pain Could the Maker of the stars Hear the sound of my breaking heart? One life is all I am Right now I can barely stand If You're everything You say You are Would You come close and hold my heart?

So many questions without answers Your promises remain I can't see but I'll take my chances To hear You call my name To hear You call my name One tear in the dropping rain One voice in a sea of pain Could the Maker of the stars Hear the sound of my breaking heart?

One life is all I am Right now I can barely stand If You're everything You say You are Would You come close and hold my heart? Hold my heart Could You hold my heart? Hold my heart

Ibland så ..

Känner jag att hur mycket jag än försöker så funkar ingenting. Jag orkar ingenting hur mycket jag än försöker vara stark så faller allting samman igen, mitt liv har alltid gått som en bergodalbana. Men just nu så går den verkligen som en. Det känns som ett stort svart hål i mitt hjärta & varje gång jag vaknar har jag även ont i det, jag orkar ingenting, jag orkar inte le, jag orkar inte vänta, jag orkar inte kämpa.

Det känns helt enkelt meningslöst & att ens mamma säger att hon förstår, hjälper faktiskt inte. För jag tror inte hon förstår, jag vet att hon inte förstår. Det gör mig glad för stunden, men sen försvinner glädjen lika fort. Jag vill bara vara ensam i min ensamhet, aldrig vakna upp & aldrig vara glad igen. Det funkar inte. Ingenting funkar längre..

kkallt.

Var med Mathilda & Ellinor först, köpte godis & cola. Sen gick Ellinor hem, så jag och Mathilda gick till Pamela. Stog och prata med henne sen kom Micke och Bella, gick med dem till Ica och Mathilda åkte hem med bussen, gick ut med Bella & Mickes hund, haha tror jag inte garvat sådär mycket på länge. HUMMA HUMMA BHAMMA! HAHA.

Sen ringde Bella så prata Pamela " HUMMAHUMMA ? " - Klick. Haha! Efter ett tag gick vi in till Pamela, Bella ringde igen, prata med henne lite och sådär. Jag och Pamie ska åka till Östersund!(Y) Längtar, bort från all skit, bara jag & Pamie, som det alltid varit. Sen satt vi i Krilles rum och asgarva åt ingenting typ. HAHA! Bella ringde igen, prata lite med henne & sen gick Pamela med mig till bussen, suttit här nu i typ en halv timme. Ska nog sova nu, imorgon måste jag va med Bellsi!

Btw, har sovmorgon imorgon, fan om Bella ringer och väcker mig igen! Hihi. Så natti!

You and my best friend make my day's!


Nu börjar jag om på nytt, skiter i det gammla & dig. Mitt liv, mina bekymmer, jag gör vad jag vill & du har ingenting med det och göra längre.

Ingen ork.

Blir inte att jag drar ut något ikväll, för jag har absolut ingen ork. Så sätter mig och kollar på paradise hotel & dricker cola istället, för deprimerad för nånting. Börjar 10 i 10 imorgon också, dåligt skönt.

Äventyr.

Drar ut på äventyr nu med Mathilda och Ellinor, får se vad vi hittar på. Ska bli skönt att komma ut och tänka på annat i alla fall. För är riktigt trött på att bli behandlad såhär nu. Så hörs!

Sovdags.

Lägger mig och smsar nu & sen sover. Sömntabletten verker ju endå efter typ 20 minuter så. Får se vad jag kommer fram till för tänkande imorgon.


Ibland så.

Är mina vänner ganska så knasiga av sig.

klart.

Har sett ensam mamma söker nu. Älskar det programet, faktiskt Bella som fått mig att älska det. Ska väl snart göra mig redo för kvällen och lägga mig & fortsätta kolla på TV, orkar inte att morsan klipper mig ikväll så får bli nån annan dag istället. Avgörande kväll/natt också, ska bara ligga och fundera på allting inatt..

Gammal bild.


klaar.

Tvättat ur håret nu, blir ingen promenix idag. Synd! Men ska i alla fall lägga mig i sängen, se på ensam mamma söker & äta hembakade bullar som mammas kompis tog med åt mig nyss. Hihi! Blir att morsan klipper mig lite sen när Maud har gått. :)

Favorit låt just nu!



Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Färgar håret.

Om jag kunde få vara sådär glad igen, skulle göra allt för att få bli det.
- Det får bli en avgörande kväll att tänka egenom allting.


Sitter med hårfärg nu i håret. Färgar det brunt igen, morsan hade ju som sagt var hårfärg. Skit skönt faktiskt, ska ta mig en dusch efter det och sen byta lakan i sängen. Försöker få med mig B ut på promenad också, latmask. Sen får vi se vad som händer. Tar i alla fall det lugnt idag, måste hämta mitt headsett också som jag glömde hos Tove igår. Annars kommer jag få panik.






Ungefär den där färgen kommer det att bli & jag saknar mitt hår. Glömde bort att säga att morsan klipper mig lite sen också.


Det är sjukt vad jag saknar mitt hår faktiskt.


....

Jag orkar bara inte kämpa något mer.


Det skulle vara min tur att skina, men solen försvann.

Ska färga tillbaka mitt hår idag, eller ah brunt. Tur att morsan hade hårfärg. Blir hon som färgar på mig, tar kort sen. Orkar faktiskt inte blogga idag, blir chillmode för mig tror jag. Slutar nog med att jag drar ut.

Kaptenröd<3


.

Precis vaknat och orkar nog inte för nånting idag, är bara trött på allting just nu så.

Blondin.

Igår var det en skitchill kväll faktiskt, färgade håret och var iväg till a-berg och fick i mig mycket skratt och tappa nästan lungorna. HAHA! BAU. Pluss att Emmy var på hugget igår. HAHA! Men i alla fall, så vakna jag och Kate vid 11-12 idag, starta igång en film direkt typ och käka frukost. Sen duscha Kate. Kate hade damp & jag var hyper aktiv. HAHA!

Tvinga Bella, Amanda och Tove att ta bussen till Kate så jag slapp sitta utan sällskap, haha. Så slutade med att jag var med dem. Var in till stan och stog utanför "oktober festen-tältet" HAHA. Låter sjukt, men vi stog och snacka med några och lyssnade på musiken. Sen så frös vi alla nästan ihjäl så vi åkte hem till Tove istället. Fick sen skjuts hem utav Bellas låtsaspappa och nu har jag suttit och degat vid datorn sen 00.00 tror jag. Nu ska jag ta mig nånting att dricka sen lägga mig och sova faktiskt.

Gjort en ny låt inatt också faktiskt, Marreliito-Flumdum. HAHA! Testade på ny stil faktiskt. Körde med ett reggae beat som jag aldrig gjort förut. Så ah.

Btw, inga bilder tyvär. Min mobil kamera är så dålig & Kate's kamera dog precis när vi skulle knäppa kort på Peter när han satt i bilen, haha. Åh vad jag vill tillbaka till fredagskväll.


nu du .

Börjar faktiskt bli riktigt hungrig nu om jag ska vara ärlig. Per skulle hämta mig klockan fem, men skickade sms om att det blir en liten stund senare. Men nu är klockan faktiskt 26 över. Jaja! Hoppas han har gjort tillräckligt ;) Vet inte alls vad som händer när jag varit där, kanske blir att jag åker till Kate, fast kanske blir försent så tar nog en promenix med min myspys.

Saknad.

Okej som många förstår så saknar jag min syster desereé. Vi var jämt med varandra förut & kunde prata om exakt allting, från kärleks problem till hat. Vi har inte träffat varandra på ungefär 2 år. Och jag är bara tvungen att skriva av mig lite om den känslan, att sakna någon. Är nog det värsta som finns, man kan sakna folk på olika sätt. Men samtidigt som den här saknaden är bra för mig & även dåligt, så älskar jag min syster väldigt mycket. Deet känns speciellt på något sätt, det känns som att få träffa nån man aldrig träffat förut & jag älskar min lillasyster dedde mest av allt.<3

Här är även hennes blogg, tänkte vara lite snäll för engångs skull och länka ;) Och ja, vi är faktiskt väldigt lik varandra.

http://ddeseree.blogg.se/


Efterlängtad måltid!

Ska hem till Per för att äta, skulle följt med Mathilda till Pamela. Men det sket sig för att jag inte hinner, tyvär. Så det får vi ta en annan gång istället. Har precis dragit på mig kläder & ska snart borsta tänderna. Skit skönt och vakna klockan 11-12 när man känner sig nere faktiskt.

Per tänkte pyssla om mig lite idag med min favorit mat som faktiskt är kalops, haha låter skit äckligt. Men är faktiskt det godaste jag vet! Sen så ska vi äta fruktsallad & lite gott och se på film och bara slappa. Om jag hinner så ber jag han skjutsa mig till Kate efteråt och fortsätter med att se på film där. Saknat min kusin faktiskt! För en gångs skull,HAHA! ;)

Imorgon åker jag till Sandviken mot kvällen tror jag. Träffar Bella ett tag på dagen också skulle jag tro. Blir kanske kvar i Sandviken hos Bella Olsson och träffar saknat folk, ska nog även träffa min syster Deserée.






Saknat henne grymt mycket faktiskt. Inte träffat henne på 2-3 år tror jag?! Så ska bli mys och sitta och babbla gammla minnen.



Har inte fört över eller bloggat något på sistonde sen jag var på KaptenRöd, men det var awesome faktiskt! Vart aldelles för mycket för det goda & jag levde livet som en galning. HAHA! Men ett utav dem bästa pressenterna jag fått i alla fall. Förutom Lars Winnerbäck & Gentleman, men ah!

Borde inte sitta och skriva något mer nu, för då kommer det upp massa onödigt skit! HAHA. Skulle ha gått ut och gått med Tove, Bella,Amanda & Ida idag tror jag!? Fast det sket sig det också. Är för sliten i kroppen för att göra något ens. Men vi får ta det nån annan dag. Uppdaterar när jag kommer hem!

Grattis Samuel..



Grattis Samuel Löf på din födelsedag, 18 år skulle du blivit idag.
Kommer kännas tungt att fira nyårsafton i år.. Senaste var den bästa jag varit med om, det har hänt så mycket sen du försvann ur vårat liv & jag ångrar allt dumt jag gjort sen du försvann & de vet du.. Saknar dig grabben & önskar att jag fått mera tid tsm med dig & grabbarna! Men vi alla vet, trotts att vi inte vet vad som händer efter döden, så vet vi att du har det mycket mycket bättre där du är nu än du hade här nere. Drick några öl åt mig idag.

RSS 2.0