För jag blir dum av dig. Och nu har jag fått nog utav dig.

Är hemma nu, :D Eller har varit det ett bra tag faktiskt :) Skolan idag gick bra, förutom att jag har sjukt ont i ryggen så fort jag andas sticks det till liksom :( Efter skolan åkte jag hem direkt, försökte fixa med datorn. Men den verkar ha kolappsat ihop totalt! Den vill inte funka. :( Så ska lämna in den på tors-fredag hoppas på en ny! !:D
Ska över till Bells senare när hon vart och shoppat lite inför lägenheten  för att prata lite och så bjuder sötnosen på fika också! :) Ska bara ta det lugnt fram tills dess.
Uppdaterar när jag kommer hem ! ;)

20:02

Sofie kom förbi en sväng, hon åkte typ nyss :( Så ska ta mig en dusch sen sova tror jag. :) Har ju lagt mig i tid hela denna vecka ungefär, så ska väl försöka fortsätta så plus att jag är jättetrött också. :D Så lika bra liksom. ;)
Har suttit och funderat även på om jag ska på Daniel Adams-Ray, 170 kronor. Det är ju fan ingenting! Så ah, tror nog jag slår till på det. :D Så eftersom jag nästan spenderat halva kvällen på om jag ska på det, så bjuder jag på min favorit låt med honom. ;) Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Pizza & solsidan !

Nu blir det pizza från ugnen, cola och solsidan, efter det godis! Kan inte bli bättre söndag tror jag ! :D Så blir en lugn söndag för mig faktiskt. ;)

30/1-11

Söndag idag då, ännu en helg avklarad & en skolvecka att se framemot ;) Tycker faktiskt om söndagar ! :D
Men igår var ju jag, Sofie, Adina & Emil på hockey :) Brynäs vann med 3-2, skit bra match fick lite dampryck då och då ! :D Sen hem till Sofie, kollade på film och sådär. :) Haha, justja jag & Sofie fick en varsin biljett gratis igår också. :D
Idag vaknade vi ganska tidigt, Sofie färgade håret och sådär, sen åkte vi in till resecentrum och väntade på tåget, tog tåget hem och nu ska jag göra pizza i ugnen och käka lite :) Sen tror jag att jag ska till Bella ett tag. :)
Dagens låt ! ;) Helt Off – Mediakåt
Ny tagen bild, bjuder jag på! ;)

15:58

Hallådär, har duschat och käkat och sånt där nu :D Sofie kommer snart också, sen ska vi på hockey med Adina sen sover vi hos Sofie :) Brynäs - HV71 ;) Kommer bli en grym match faktiskt ! :D Aja, har tagit lite dåliga bilder med camen nu på byxorna ;) Låten som fastnar i huvudet och är tung som fan just nu !
The Lonely Island – I Just Had Sex - Explicit Version
Dagens outfit wtf ! ;)
Uppdaterar kanske ikväll eller så blir det imorgon! :)

29/1-11

Godmorgon :D Vaknade med dunkande huvudvärk och såg på sidan av madrassen att mitt glas juice hade flygit ut på golvet ! Fan drygt, orkar inte ta upp det heller, haha.:D Men i alla fall, gårddagen var kanon! Faktiskt. :) Något jag kommer minnas väldigt länge! Käkade frukost, två mackor med gurka, fil & ett glas juice, duktig jag. ;)
Kapten Röd – 1.000.000 Nollor
Låten jag aldrig tröttnar på !
Ska vara med Sofie och Adina idag, får se vad vi gör för något. :)

02:04

Hemma nu efter en förvirrad dag, orkar inte berätta exakta detaljer av vad min dag bestått av faktiskt. :D Men fick ett par jeans för morsan i alla fall, skit snygga G-Star märke, för 799 kronor, rea på dem. Hade egentligen kostat 1099 eller vad det var. :) Skit nöjd över dom ! :D
Sen har jag vart hos Bella och sånt där, är lite för full egentligen för att skriva detta inlägg, så jag säger dock godnatt och uppdaterar imorgon istället. :)

13:32

Hallådär :) Har käkat för ett tag sen, vart köttbullar och makaroner ;) Marre speciall vafan. :D Ska göra mig klar nu sen gå ner på stan, är sånt jävla fint väder ute så jag går istället för att ta bussen. :) Ska ju som sagt var träffa mosran på stan. Sen så ska jag till Bella ikväll och ta några öl. ;)

28/1-11

Vad säger man? Äntligen fredag liksom. :D Fyfan va skönt att ha denna vecka avklarad. :) Sitter med en cola just nu och bara njuter, ska göra mig nånting att äta snart, sen ska jag ner på stan med morsan och få en överraskning, ingen aning om vad så det får ni reda på sen. ;) Sen ska jag iväg på lite äventyr ikväll! ;)

Om det känns bra för dig så.

Ibland så pirrar det till i magen och ibland inte, vad kan det bero på? När jag får sms från dig tillexempel, ett riktigt exempel. Då bara pirrar det till i magen på mig, det kanske låter töntigt. Men är man kär då? Om det till och med bara pirrar till i magen när man får ett J*VLA sms? Ett litet sms?! Helt sjukt, tror det är kärlek. Eller så är jag kär i kärleken? Och satan vad man märker att klockan börjar ticka mot nattetid. För nu är jag poetisk, lika bra att jag hoppar in i duschen och lägger mig, så det inte blir för mycket.




Åååh, och jag kan inte sluta tänka på vad mina söta vän ligger och gör nu med hennes sötnos! :D Så jävla gulligt att hon gått och blivit kär på riktigt nu, helt awesome vad jag är glad för din skull alltså,:D hihi sötafanskap!



Nej, nu måste jag sluta. Fan kommer bli en bibel annars, men livet känns underbart och imorgon kommer bli underbart och ah. Shitt same!

Blame it on me liksom.


Om det känns bra för dig så.

Ibland så pirrar det till i magen och ibland inte, vad kan det bero på? När jag får sms från dig tillexempel, ett riktigt exempel. Då bara pirrar det till i magen på mig, det kanske låter töntigt. Men är man kär då? Om det till och med bara pirrar till i magen när man får ett J*VLA sms? Ett litet sms?! Helt sjukt, tror det är kärlek. Eller så är jag kär i kärleken? Och satan vad man märker att klockan börjar ticka mot nattetid. För nu är jag poetisk, lika bra att jag hoppar in i duschen och lägger mig, så det inte blir för mycket.




Åååh, och jag kan inte sluta tänka på vad mina söta vän ligger och gör nu med hennes sötnos! :D Så jävla gulligt att hon gått och blivit kär på riktigt nu, helt awesome vad jag är glad för din skull alltså,:D hihi sötafanskap!



Nej, nu måste jag sluta. Fan kommer bli en bibel annars, men livet känns underbart och imorgon kommer bli underbart och ah. Shitt same!

Blame it on me liksom.


22:18

Sofie kom förbi ett tag, så myste vi lite och sådär ! :) Sen så drog hon hem :( Nu har jag bara suttit framför datorn, ska snart duscha tänkte jag :) Sen sover jag tidigt så jag orkar ta mig till skolan imorgon, med tanke på hur dåligt jag mådde under förmiddagen.
Några egobilder från då jag lekte med webben :D

15:05

Hallådär :) Kom hem för ett litet tag sen, ska snart lägga mig och vila känner jag. Är helt slut i kroppen så det behövs! Sen ska jag följa med Bella när hon ska pierca läppen & sen träffa Emma & Anna tror jag :) Sen ikväll får vi se vad jag hittar på ;) kanske skulle träffa Sofie en snabbis om det blir något. :)

27/1-11

Tja tja :) Vaknade för ett tag sen, gick på toa och vipps ringde det på dörren? :O Haha jag och morsan vart skit förvånade, men sen kom vi på att det var gavlegårdarna för dom skulle kolla runt lite med nå grejs, hängde inte med. Så jag satt på toan och helt plötsligt så måste en av gavlegårdgubbarna in och kolla där inne så då var det bara att skynda sig, det roliga var att jag bara hade kallingar på mig (Y)
Ska snart till skolan, har ju sovmorgon :) Skit skönt :D Sen så ska jag hem en snabbis, sen ner på stan igen för att träffa Emma & Anna :) Efter det vet jag inte riktigt ;) Ska nog annordna några saker som hänt och ringa några samtal för att fixa lite saker så att käften håller igen på en viss person i framtiden :)

26/1-11

Hallådär :D Idag var det dåligt med uppdatering kände jag . ;) Men försov mig imorse så hann inte blogga innan jag drog iväg till skolan heller ;) Men i skolan så var allt som vanligt, hade matte först, sen svenska sen lunch. :) Efter lunch drog jag ner med Michaela, Anna & Anna ner på stan för dom skulle käka och jag skulle endå på möte sen efteråt. Så lika bra det :)
Gick mot busshållplatsen och hoppade på samma buss som morsan och åkte mot sjukhuset. :) Där fick jag reda på att jag har en "svår adhd" Någonting. Så står i kö för medicin just nu, skit skönt att få detta utrett faktiskt. Sen så ska vi ligga på dem i Uppsala också om könsbytet. :)
Efter mötet så drog jag hem till Per, mötte upp honom och vi gick och handlade käk. :) Sen så lagade vi mat och sådär. Kollade på simpsons medans vi åt, hihi. :D Käkade lite godis och sådär, hade allmänt mysigt "Far & son dag" helt enkelt. :) Sen så spelade vi lite gitarr och sådär också. :D
Vid halv sju så drog jag iväg till Bella och var social med henne. :) Pratade lite och sådär, sen så flummade vi mest bara. :D Vi gick ut och mötte Kure ett tag och sen så gick hon med mig en bit hem. :) Ska snart ta mig en dusch och sen så ska jag sova faktiskt. ;)
Uppdaterar imorgon. :)

23:30

Brynäs förlora med 2-3 mot AIK. Skit bra match endå faktiskt ! :) Fast fick skitdåliga sittplatser, nästa gång ska jag i alla fall ha en bättre sittplats. ;) Aja blir att jag sover hemma istället, så ska snart lägga mig för att sova, ligger ju redan med bärbara. Men endå :)
Skola imorgon, så har jag möte också på eftermiddagen, får förmodligen min ADHD medicin då. :( Sen så ska jag och Per åka och lämna in min mobil på lagning så ska vi ut och äta ihop och jag ska ha gitarr lektion med honom :D Sen får vi se vad jag gör för något. ;)
Uppdaterar imorgon när jag får tid :)

Mot hockeyn!

Nu drar jag på mig jackan och drar iväg på hockey :) Ska möta upp Sofie och Adina där :D Så tar vi bussen till läkerol ;) Sen sover jag hos Bella inatt :) Så jag uppdaterar imorgon efter skolan :)
Ful ego bild jag tog nyss -.- Bjuder på den ! ;)

25/1-11

Hallådär :D Inte bloggat på ett tag nu märker jag ;) Men kör ju annars med nattstad. Men känner för att blogga här också ;) Idag hade vi bara slapp lektioner, först engelska sen svenska. Skrev om en upplevelse vi varit med om med stödord, typ ur nån bok som skulle hjälpa oss med att förklara dofter osv utan att skriva att det är tex en doft. Aja.
Efter lunchen bowlade vi, Sofie kom och titta hon med ;) Självklart vann jag över Emma och Mathilda :D Kung :) Sofie åkte hem nyss typ, ska snart ta mig en tupplur tänkte jag, skit trött. Sen blir det hockey ikväll med Adina och Sofie, ska ha sittplats denna gång. Skit jobbigt med ståplats! Brynäs-Aik :) Uppdaterar nog efter den ;)

13:57

Alltså seriöst, jag orkar inte med min kropp något mer känner jag, mår jämt och ständigt dåligt och det tar kål på mig :(
Men Sofie kommer som sagt var vid tre, så ska väl sitta här fram tills dess :) Sen får vi se vad vi gör för något, blir nog bara att vi myser till någon film eller något, finns inte så mycket annat att göra när det är sånt här väder ute :D

21/1-2011

Hallådär :D Klockan är nu 12:27, vaknade typ nyss och har pratat med Sofie, vart ingen skola för mig idag, även fast jag lovade mig själv. Men ah , var så jävla trött imorse så knappt orka öppna ögonen när morsan försökte väcka mig. :(
Håller på med frukost nu och tror alla kan gissa vad det är för något?! HAHA, det absolut bästa som finns och något som jag aldrig tröttnar på (pizza i ugnen!) och slår på Mio min mio till det eftersom jag inte han se klart det inatt ;) Sen kommer Sofie vid 3 tiden ungefär också :) Uppdaterar kanske senare eller imorgon :)

21/1-2011

Hallådär :D Klockan är nu 12:27, vaknade typ nyss och har pratat med Sofie, vart ingen skola för mig idag, även fast jag lovade mig själv. Men ah , var så jävla trött imorse så knappt orka öppna ögonen när morsan försökte väcka mig. :(
Håller på med frukost nu och tror alla kan gissa vad det är för något?! HAHA, det absolut bästa som finns och något som jag aldrig tröttnar på (pizza i ugnen!) och slår på Mio min mio till det eftersom jag inte han se klart det inatt ;) Sen kommer Sofie vid 3 tiden ungefär också :) Uppdaterar kanske senare eller imorgon :)

01:39

Hallådär :) Var ju som sagt var iväg till Bella. När jag kom dit så pratade jag och Bella lite grann :) Sen kom Elina också med kakor och cola :D så var det handboll på tv samtidigt, så käkade det och kolla lite och prata och sånt där :) sen så fick jag nå ryck fel, alla som känner mig vet att jag får rejält med sockerkick när jag dricker cola, så satt och flummade som fan! HAHA :D
Vid 10 ungefär så följde Bella med mig till polhem sen så träffade jag Kate en snabbis och gick hem :) Satte mig vid datorn och sådär, sen så vid 12 så duschade jag :D skit skönt faktiskt ;) Sen så bäddade jag rent i sängen och städade rummet lite grann, haha fick nå flipp :D Gjorde pizza i ugn också sådär på nattkvistan ;) Nu ligger jag i sängen och har precis ätit och ser på Mio min Mio :) Sen blir det att sova ;)
Skolan imorgon sen så sover Sofie hos mig :) Så vi får se om jag uppdaterar nånting :D
Hihi, lite gammal bild kände jag, men det får bli en bild på mig och bästavän ! :)

17:57

Ska alldeles strax byta musik på mobilen och dra mig iväg mot Bella :D Uppdaterar när jag kommer hem sen ;)

20/1-11

Var i skolan idag & hade först media, ska göra en film eller något med en sångtext som man valt, så ska man typ förklara den med film eller bild och sådär. Så jag hamnade med Linus & vi gör rosa helikopter ! ;) Kommer bli kung :D När vi slutade så åkte jag, Liza, Malin.A & Sofie till stan och köpte oss käk och sen tillbaks till skolan för att ha livskunskap ;)
På livskunskapen pratade vi om homosexualitet och lite sånt där, haha ganska roligt faktiskt. Speciellt böckerna ;) Men ah, efter det så var det lunch, käkade med dom och sådär :) Sen så efter det hade vi matte fram tills vi slutade, tio i två :) Mötte Sofie vid bron och gick hem till mig.
Kollade på Nils Karlssons pyssling och käkade lite grann och sådär :) Sen så gick jag med henne halvvägs till Tempo för att hon skulle träffa Adina där för dom ska sola :( Sen gick jag hem och satte mig här, vet inte alls vad jag ska göra nu, skulle träffa Bella och Elina , men vi får se för har inte hört av mig än :)
Uppdaterar senare ;)
Bild från sommaren 09 på mig och Larsson ! :)

Förut trodde jag faktiskt på kärlek, idag vet jag inte om den finns.

Ska snart gå och lägga mig tänkte jag, har skit ont i magen och i hela kroppen. Ska till skolan imorgon ialf :D Har media först på morgonen och sen livskungskap :) Uppdaterar lite senare på eftermiddagen tror jag, för Sebbe ska med mig hem efter skolan och formatera om min dator eftersom han är så snäll och lånar ut skivan sen ska jag till Bella och hälsa på tror jag ! :) Nej nu ska jag lägga mig i sängen och prata med Sofie sen sova! :D



22:18

Hallådär :D Kom hem för ett tag sen, åkte till Sofie direkt efter skolan :) Vart upp plockad i valbo utav Sofie och hennes mamma :) Åkte till Sofie och startade igång Håkan Bråkan, såg klart alla avsnitt som vi inte sett :) Sen så såg vi något mer, och sen så mysteriet på greveholm, världens bästa julkalender! :D
Sen käkade vi och efter det fortsatte vi se på film :) Bara myste helt enkelt, efter ett tag så åt vi. Sen så tog jag 9 bussen hem :( Duschade direkt när jag kom hem och satte mig här, ska sova när som helst tänkte jag :)
Bjuder på en bild ifrån somras ! ;)

22:24

Hallådär :D Är hemma nu, tog en promenad både till Bella och hem, fan skönt det var ute ! :) Fast endå jävligt halt. Ramlade engång också, skicklighet kallas det. Men i alla fall, ska snart ta mig en dusch och bädda rent i sängen tänkte jag :) Mysa ner mig själv lite, för känner mig inte alls bra, som vanligt.

Imorgon ska jag vara med Sofie också, åker dit direkt efter skolan, så bloggar mot kvällen istället då:)

Bjuder på en gammal bild ! ;)

En ren luring.

Haha, jag tror att jag skojade om det där med att lägga ner bloggandet. Saknade det faktiskt ! ;) Men idag har jag bara tagit det lugnt pågrund av tvättid. :) Ska ner igen snart, sen ska jag hem till Bella, för hon behövde någon att prata med hjärtat.




DAGENS VILL HA: En ny säng&en ny mobil!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans från HM, Lacoste t-shirt & Freddperry tröja!
DAGENS SMINK: -
DAGENS FRISYR: Mössa ?!
DAGENS HÄNDELSE: Haha, jag vet faktiskt inte. Att jag orkat göra mig nya spotifylistor & rensat gammalt.;)
DAGENS LÅT: Alanis Morissette – Ironic - Acoustic Album Version
DAGENS PLANER: Ska ner till tvättstugan snart sen hem till Bella en sväng.
DAGENS SAKNAD: Det är mycket & många!
DAGENS DUMMASTE: Haha, mina koncentration svårigheter. Fick ett litet i skolan idag.
DAGENS SJUKA: Att jag inte alls kunnat sitta still idag.
DAGENS DROG: Musik, musik och åter musik.
DAGENS ROLIGASTE: Dennis & Hampus!
DAGENS FAVORIT: Eleverna i skolan faktiskt.
DAGENS KÖP: Cocacola.
DAGENS GODIS: Cola rör, eller hur man ska förklara?
DAGENS HUMÖR: Glad men trötthet i kroppen.
DAGENS ORD: Latget&Tintin snoppen. HAHA!
DAGENS BILD: På Sofie faktiskt.


Slutar blogga.

Tar mig en lång bloggpause, känner att de behövs. Lägger ner bloggen överhuvudtaget ett tag!




LÄGGER NER BLOGG.SE!

Säger hejdå till blogg.se och gör som alla andra och använder nattstad.se istället ;) Så ni hittar mig där sötnosar. :D

http://www.nattstad.se/Marre.Svensk

Om jag är poet, så är du kärleken. / Marcus

Morsan kom precis hem med cola, så vart överlycklig, så just nu sitter jag och för över musik på datorn som jag ska bränna på skiva som ska hem till Bellsan :D Sen så ska jag väl dra på mig jackan och gå dit. :) Blir en promenad för min del ;) Fan duktig jag är:D

Dagens låt !


ppparty !

Blev ändrade planer, blir fiesta ikväll igen :) Så nu ska jag köra så taket slår igång som igår alltså. :D Ska väl snart ta mig till Bella, sen så får vi se när vi börjar :)


Bakfylla.

Haha, usch har aldrig varit bakis förr men nu vart jag självklart det idag. Var ju iväg på fest hos Bella igår, först var det bara jag, Bella & Kate där, sen drog dom och mötte Dennis (Kates kille) vid tågstationen, så kom Anton vi satt mest och snacka och sådär :)

Sen kom dom tillbaks, och då började det rulla in massa folk hela tiden typ, hade skit kul faktiskt. Vad jag kommer ihåg i alla fall, haha. Sen så drog jag hem ganska tidigt pågrund av att jag kände mig dålig. Vaknade idag med världens huvudvärk och ah allmänt dåligt mådde jag.

Har precis käkat och plockat ur & i diskmaskinen, och ska nog sola med Sofie,Adina&Jennifer idag :) Sen får vi se vad vi gör, det är ju hockey ikväll också, är faktiskt lite smått sugen på det. Men tror nog inte att jag klarar av allt just nu om jag ska vara ärlig, HAHA! ;)



Uppdaterar kanske senare idag, om jag inte sover kvar hos Sofie inatt. :)

13:23

Vaknade typ nyss och sitter och funderar på vad jag ska äta till frukost. :) HAHA, Sofie kommer till mig snart också hoppas jag :O För annars kommer jag få panik. Hihi. :D

Justja satt och kollade lite på blocket igår & hittade en snowboard som jag säkert ska få, jag hoppas på det i alla fall :) Så ah, under sportlovet blir det sportigt ! ;) Är fortfarande sjuk också, mår fan nästan sämre idag än vad jag gjort under hela veckan :( Vet fan inte vad det är heller, det känns som feber. Men ah,  har ingen heller!? Hoppas fan på att det går över snart i alla fall :)

Tiiep, skidsug.

Är fortfarande vaken, klockan är 03:06 och hostar som en jag vet inte vad, känns seriöst som om mina lungor kommer hoppa ut ur hallsen på mig snart :( .. Har precis gjort en musiklista på spotify som kmr lyssnas när jag åker skidor sen ;) Sofie kmr imorgon vid två också . :)

http://open.spotify.com/user/marreliito/playlist/5sZ4CuQtVRgJriDEj7mHsx


puffa = vad ?



Haha, jag orkar fan inte puffa tillbaks! Seriöst.
Nu tar jag mig en dusch, och sen sätter jag mig här igen, fan tråkigt det är att vara sjuk alltså.. :(

Överlägsen kärlek ..

Åååh, jag tror jag skulle bli lyckligast i världen med dig! Det är bara att bita ihop och vänta.

Ska göra mig toast och te, och som vanligt se på step up 3 till det, en riktigt Marcus special . :D Känner att jag börjar bli på bra humör igen nu, det är nog bara för att vi inte tjaffsar längre. Och ah, jag måste bara tillägga att jag har världens bästa Sofie.

Haha, det sjuka med mig just nu är att jag sitter faktiskt och lyssnar på jullåtar & tänkte på en sak, jag var inte med om en enda traditionell sak i jul faktiskt. Firade julafton med morsan, och vi hade det otroligt mysigt med att sitta och kolla på pippilångstrump åt lussebullar, pepparkakor & drack julmust.

Sen kom min låtsaspappa och hämtade mig och vi öppnade julklapparna före maten, och sen åt vi och sen åkte jag och lanade. Hur traditionellt är det?! Men det var endå en utav dem bästa julafton jag haft pågrund av att det spenderades med mina favoriter på kvällen.

Men nu är jag hungrig, så blir en toast och step up 3. Uppdaterar imorgon, låter bloggen vila ett tag nu! ;)


<3

Om du kommer tillbaks, tar jag dej tillbaks.

Ååh, min blogg är så tråkig när jag är sjuk. Jag vet, inga bilder eller nånting. Känner mig helt värdelös på det här med bildbloggande.

Idag sov jag jättelänge, hur skönt som helst. vaknade halv fyra ungefär! Och sov djupt fram till dess också. :) Kommer få svårt att sova inatt känner jag, men tur att jag är sjuk med det, för då kan jag sova ut länge imorgon också. :)





Till dig, ifrån mig.


Jag vet att jag är dålig på att förklara.
Hur jag egentligen vill att det ska vara.
Jag vill att det ska vara du och jag.
Så jag kan få hålla om dig exakt varje dag.
Du lyser upp mitt liv som ingen annan,
jag hoppas att du alltid stannar.
Den kärlek jag har till dig är verklig.
Du får mitt hjärta, håll det föralltid.

/ Marcus-Emanuel.




Och tänka sig att Winnerbäck får mig på toppen humör, trots att jag känner mig nere just nu.

22:17

Har duschat och käkat kvällsfika nu. Hihi ! :D Sen så la jag mig i sängen med bärbara och nu så bara myser jag med mig själv. :) Blir väl att jag ligger här hela kvällen innan jag lägger mig. :D

Såhär busig känner jag mig just nu faktiskt. :D



11/1-11

Idag har jag faktiskt bara tagit det lugnt, vaknade vid 11 och har kollat på film och ätit frukost och sådär. Sen kom Sofie vid 14 och gjorde mig sällskap. :D Vi kollade bara på film och myste och sådär;)Hon åkte för ett tag sen.:(

Min kära mor är och handlar cola & godis åt mig av behov, känner att jag verkligen har sockersug just nu! Har skit ont i njurarna och hjärtat också, så ska krypa ner till en film snart igen tänkte jag. :(


00:01 - Fan för min hals !

Ååh, har skit ont i halsen, seriöst! Kommer kvävas snart för det känns som en fet jävla klump :( Har feber också tror jag, inte tagit tempeln men känner mig hängig som fan.. Och ah allt är allmänt pissigt just nu tycker jag. :(

Pratade med Sofie i telefon för ett tag sen :) Sitter och gör en ny spotify lista ! ;) Lägger upp den snart när jag är klar med den. :D Men ah, Sofie kommer imorgon när hon slutat skolan, så ska sötfisen pyssla om mig. :)


<3


Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more

Don't tell me it's not worth tryin' for
You can't tell me it's not worth dyin' for
You know it's true
Everything I do - I do it for you

Look into your heart - you will find
There's nothin' there to hide
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice

Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
Ya know it's true
Everything I do - I do it for you

There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
All the time - all the way

Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
I would fight for you - I'd lie for you
Walk the wire for you - ya I'd die for you

Ya know it's true
Everything I do - I do it for you





En godnatt saga som varade för evigt..

Nu tänker jag lägga mig i sängen & svarar jag inte på SMS eller nånting imorgon så har jag inge batteri på telefonen men kommer få låna en annan snart igen! Ska få låna Dennis sony eriksson istället. ;) Men ah, mår som sagt var inge bra, så ska krypa ner till sängs och slå på en till film. :)

- Sofie kommer förbi imorgon också och pysslar om mig hoppas jag ;). Så uppdaterar imorgon kväll. :)


Även en humiristisk människa har mått dåligt nångång.

Never thought that I'd say
wish I didn't love you ever
Since the first date when
you got close my heart
Would just stop
thought me and you together
would end up on top,
you changed me for better for worse
I know I was caught up but always put you first
I never once thought you would be triflin
but oh I was blinded...

[Chorus:]
I was like oh oh oh
never wanna let you go go go
Cause I was open before
I was open before but
Now I know...
That love made me blind
so I couldn't see
all the lies you told
were right in front of me

Since love made me blind
you made a fool of me
You made it look so perfect
when it wasn't meant to be
Your love made me blind,
love made blind,
love made me blind,
Your love made me blind.

I gave all of my trust
didn't think being faithfull was asking too much
but I'm good glad that I know now I was fooled but
Fate let me see how
they say every tear has its reasons
Every smile has its own season
never once thought
Youd be this triflin
but oh I was blinded...

[Chorus:]
I was like oh oh oh
never wanna let you go go go
Cause I was open before
I was open before but
Now I know...
That love made me blind
so I couldn't see
all the lies you told
were right in front of me

Since love made me blind
you made a fool of me
You made it look so perfect
when it wasn't meant to be
Your love made me blind,
love made blind,
love made me blind,
Your love made me blind.

Cause I felt your lips pressed against mine
thought the sweet smell
of your perfume was all mine,
I love the way you scream my name...

That love made me blind
so I couldn't see
all the lies you told
were right in front of me

Since love made me blind
you made a fool of me
You made it look so perfect
when it wasn't meant to be
Your love made me blind,
love made blind,
love made me blind,
Your love made me blind.


Det sista av 2010.

♦ Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jo, det gjorde jag nog.

 

Har du några nyårslöften?

Ah, det har jag alla år.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja, grattis Lotta, Anna&Sofie.

 

Vilka länder besökte du?

Spanien

 

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Det är många datum faktiskt..

 

Vad var din största framgång 2010?

Det kanske är taskigt att skriva upp just här, så nämner det inte faktiskt.

- Dock kärlek också.

 

Största misstaget?

Att vara kär, faktiskt. Men endå det bästa misstaget jag varit med om.

Bästa köpet?

Hah, det måste vara min mobiltelefon isåfall som för tillfället inte lever.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Onödiga saker, som alkohol, snus, kläder.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Kärleken jag hade under den tiden, vid vissa tillfällen. Dock alkoholen också, hah & Kapten Röd konsären♥

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Gubben i lådan, Mikrofonkåt, Sthlm i mitt hjärta, osv.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag blir gladare för varje år som kommer faktiskt.

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Levt mitt liv som en 18 åring!

 

Favoritprogram på TV

Simpsons faktiskt.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Haha, jag kommer inte ihåg, flickvännen jag hade då tror jag & familj.

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

För snobbig tror jag.

 

Den bästa nya personen du träffade?

Det är massvis med folk ♥

 

 


 

Nu har jag duschat, jag hade dusch tävling med Alicia, hah. Ska snart bädda rent i sängen, göra te & slå på step up 3♥. Är ju sjuk, så får se om det blir någon skola imorgon, känner mig inte speciellt pigg om jag får säga det själv i alla fall. Så ska ha mysig dag för mig själv imorgon & bara mysa framför film och sova länge.

Marcus-Emanuel's favorit citat inom kärleken ;
Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge.
Rynkor är smilgropar i älskarens ögon
Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar till det ibland.

Nej nu ska jag sluta vara så poetisk av mig, det är fan dags för en riktig Marcus kväll.

Skoldag nummer två.

Var i skolan idag, hade först engelska, kollade på film där. Sen så efter det rast, sen så svenska och sen lunch. Käkade i matsalen idag också, fan duktig jag blivit! Sen så hade vi Krister efter lunch. Sen slutade vi. :)

Gick hem och somnade direkt när jag kom hem och vaknade med huvudvärk och mådde otroligt illa och allmänt dåligt faktiskt, morsan hade gjort mat och jag kände bara hur illa jag mådde när jag såg den, så gick och la mig igen. Ska snart ta mig en dusch, göra mig te tända lite ljus och ta täcket och krypa mig in i det och se step up 3 igen. :)

Får se om det blir någon skola imorgon, skulle inte tro det i alla fall ! :(

- Som en viss person säger, jag måste bli frisk till Lördag. ;)

pizza i ugnen !

Var i skolan idag, gick faktiskt skit bra ! :D Redan klar med ett skolarbete som AC håller på att rätta ;) Åt i matsalen idag också, fan duktig jag börjar bli . ;)

Slutade som vanligt tio i två, så gick hem och satte pizza i ugn. :) Sofie och Jennifer kommer hit sen tror jag, sen ska vi till Valbo! :) Fråga mig inte vad vi ska göra där, men tror Sofie ska shoppa upp sista julklapps pengarna. ;) Sen får vi se vad som händer :D



22:44

Är hemma nu :) Åkte ju som sagt var till Sofie med halv sex bussen, vart upp hämtad av hennes mamma och pappa på rese :D sen så låg Sofie och sov när jag kom :( så fick väcka henne ! :D Sen kollade vi på film och sådär bara. :) Fick skjuts till rese och tog halv 10 bussen hem, gick hem ifrån tågstationen, skit skönt väder ute nu :D

Sitter och proppar i mig en massa chips och saltapinnar och funderar på vad man ska göra imorgon efter skolan. Tänkt att jullovet är slut nu. Lika bra att kämpa på för sista året på gymmnasiet.


sista dagen på jullovet.

Igår var jag ju som sagt var hos Bella. :d Mötte upp Kate & Linnea på stan tog bussen till henne där Amanda också var, chillade bara och sådär. :) Somnade inte förns 3 inatt tror jag!

Vaknade klockan 2-3 idag, sen så har jag bara suttit här sen dess, ska ta halv sex bussen till sofie och vara med henne! :) Vet inte alls vad vi gör, eftersom sötnosen är sjuk:(Så blir väl att jag pysslar om henne lite grann;) Blir mjukisbyxor och tjocktröja idag, orkar fan inte något annat!:D Det är för fan söndag & sista dagen på lovet, så inte så konstigt egentligen. ;)


<3

Drar iväg snart :)

Ska träffa mina 3 saknade vänner snart ! :) Ska träffa Kate, Amanda & Bella :D Jag och Kate ska ta samma buss dit snart, och jag har inge batteri på telefonen jag fick låna av Jennifer & glömde självklart kvar laddaren där! Känns sådär smått irriterande.


Bjuder på ;

Dagens outfit ;)


Längtar!



16:35

Sitter i mjukisbyxor och tröja nu, har inte ens börjat göra mig iordning än. :( Morsan kom hem med en ny plånbok och internet sladd som verkligen behövs ! :) Ska väl börja göra mig iordning snart & sen så ska jag fixa ihop på rummet lite, sen får vi se när Amanda & Bella hör av sig :D

12:57

Ska ta mig en dusch nu och sen äta frukost ! :D Får se vilken tid på dygnet jag drar mig mot Bella och kompani ! ;) Måste vänta på att Adina hör av sig så hon kan hämta sin plånbok också som hon glömde kvar här igår :) Uppdaterar ikväll eller något. Får se om jag drar och sover hos Sofie efteråt! :)

Snart slut !

Jag vaknade prick 12 idag, ganska coolt endå. :D Somnade jättesnabbt inatt för att jag hade ont och mådde illa. Har fortfarande ont och sådär, vet inte vad det är för något! Men ah, Sofie mår ju också dåligt. :(

Ska vara med Amanda Andersson och Bella Hedström idag som jag saknat massvis! :) Får se vad vi gör för något, inte riktigt bestämt än vad som händer. Måste hämta min internet sladd också. :P Nu mår jag överdrivet illa, så måste fan i mig ta något att äta känner jag.


=)

Var på hockey igår och Brynäs vann självklart med 2-1. Sofies säng gick sönder så det slutade med att vi sov på golvet, pluss att vi somnade typ halv 7 eller något!? Sen så vaknade vi 2 och käkade frukost. Gick ut och skottade och lekte i snön gjorde vi också!:D

Ska snart käka tror jag sen in till stan för att disco bowla. :) Sen får vi se vad vi gör efter det. ;)


Justja, mitt hår håller på att växa ut igen. :D

Om du någonsin kommer tillbaka, tar jag dig inte tillbaka.

Sitter hemma nu med ännu en cola, som sagt var så beställde jag ju kebab från nätet. :D Gick skit bra, fast vart skit rädd när det ringde på dörren. :( HAHA! Såg på step up 3d medans jag åt, sen spelade jag cs och sånt. :)

Tog mig en promenad senare ner på stan för att träffa Babywiik och pratade lite med henne och köpte en ny cola, sen så tog jag bussen hem!:) Ska lana ikväll med Jonte Wiik, får skjuts halv 12. :)


Om du någonsin kommer tillbaka, tar jag dig inte tillbaka.

Sitter hemma nu med ännu en cola, som sagt var så beställde jag ju kebab från nätet. :D Gick skit bra, fast vart skit rädd när det ringde på dörren. :( HAHA! Såg på step up 3d medans jag åt, sen spelade jag cs och sånt. :)

Tog mig en promenad senare ner på stan för att träffa Babywiik och pratade lite med henne och köpte en ny cola, sen så tog jag bussen hem!:) Ska lana ikväll med Jonte Wiik, får skjuts halv 12. :)


PIZZA.NU ! <3

Haha, jag vet att jag är lat, men jag beställde precis pizza ifrån pizza.nu så att den skickas hit på ängång när den är klar! :D Mår så jävla dåligt idag faktiskt, så jag orkar verkligen inte gå utanför dörren något idag tror jag. :(

Vaknade upp hos Sofie av att Dennis väckte mig och sa att vi skulle åka snart, fick kämpa mig låss från Sofie i tio minuter innan vi kunde åka. Tog bussen till Gävle igen, hem och bytte om sen så gick jag på bio med min låtsaskusin Vilda & låtsasfarbror Ola som hämtade upp mig! :) Skit mysigt faktiskt, dock inte så bra film som jag såg framemot!:( Det var en 3d film i alla fall. :D

Har vart hemma nu ett tag och har skit ont i magen och mår allmänt dåligt känner jag, sitter och väntar på min kebab som ska komma snart hoppas jag. :D Sen så ska jag bara mysa för mig själv helt enkelt, kanske tar mig ett bad?!;) Får se om jag är med Sofie senare eller inte. :)


Stolt som tuppen !

Igår så firade jag nyår tillsammans med familjen Boman och Dennis. :) Pluss att Jennifer & Sofies mormor och morfar var där och deras kusin Rasmus och hans mamma, var faktiskt skit mysigt. :) Käkade middag och sånt där tillsammans, sen så åkte vi ut i sandviken och frös tårna av oss medans Jennifer & Sofie lekte i snön. :D HAHA! Skrattade så jag kissade på mig nästan.

Sen hem igen till dom och smällde fyrvärkerier och sånt där mys. :) Efter tolvslaget så tog Rasmus min snusdosa och ah, jag har haft lite smått damp. :) Sen så åkte dom hem, så jag och Sofie la oss och kollade på film. :)


RSS 2.0