.

Nu drar jag mot Malin med Emelie och folk, hörs inatt!

KLAAR!

Är redo nu, tagit mig en dusch och känner mig ovanligt glad, faktiskt. Snott en öl av morsan också, haha. Undra vad hon säger när jag kommer hem!? Lovade faktiskt henne egentligen att inte dricka något idag, med tanke på skola imorgon och att jag går på sömntablett. Men vafan, man lever bara engång?! Och har aldrig gått ut när det varit skola dagen efter. Så det firar jag. Ska nog till Emelies syrra när som helst. Så blir det att va där innan, sen går vi alla tillsammans till maxim!


taggar !

Tar mig en dusch nu, sen byter jag om och fixar lite inför kvällen. Är så grymt taggad nu som man kan bli. Så ah, är på skit bra humör just nu! Hoppas bara på att kvällen slutar lika bra som den kommer att börja. Planerat in min dag imorgon också, underbart! Tar mig en iskall öl & hoppar in i duschen nu. I don't fake it anymore! Peace.

Kvällens pepp låt inför ikväll & imorgon kväll/eftermiddag.
i juste love my life right now.


sov.

Så känner jag mig just nu, sov för fan! Ska lägga mig och sova en halvtimme så jag inte är helt slutkörd ikväll. Annars kommer jag aldrig att orka, ska träffa Julia en snabbis ikväll också. Var ett tag sen, helt rolig tjej faktiskt. Samma humor också! Så ah, blir nice. Bloggar innan jag drar iväg.

Underbart ! :D

Skit skön dag idag! Gick till skolan först, hade nån kunskaps grej idag. Satt och prata om känslor osv. Skit skön lärare har vi där! Helt klockren, haha. Prata om från Kärlek till alkohol och vad man blir glad av och vad man inte klarar sig utan. Så kommer hon till mig, " Marre , vad blir du glad utav!? - Jag ; tobak under läppen.. " Allihopa asgarvar och jag tänkte mig inte ens för vad jag sa, jag var helt i min egna underbara värld och tänkte. HAHA!

Efter det åkte jag med Liza till bilden, var där och kollade på film. Skit chill, såg simpsons the movie. Helt rastlös var jag, tror jag dampa på Sofie flera gånger, HAHA! Sen så hade vi lunch. Jag & Liza åkte till pizza house medans dem andra tog bussen, åkte dit och käka tillsammans med Liza, Viktoria, Malin Aspelin & Cicci. Köpte mig kebab med bröd, skit gott! Sen till teatern.

Liza


Haha, jag och Malin slog vad om att äta upp allt, för hon trodde mig inte. Hon hadde rätt! :(



Såg en skitrolig teater faktiskt, en handikappteater. Men den var skit bra faktiskt. Ibland hörde man inte vad dem sa ibland, men garva ihjäl sig gjorde man vissa chener. Så ah, det var riktigt nice. Kom hem för ett tag sen, gick ner med tvätten. Sen kom jag upp & fick en söt present utav morsan. HIHI!





Ska försöka få med mig Amanda Andersson och Tove ner på stan nu för att följa med mig och köpa ut biljetten! Men dem ska ju fan sova nu. Så ska försöka får ner dem i alla fall! Sen så ska jag va med Emelie Jensen, Sara, Malin och Junne. Blir en öl, bara en! Kommer bilder ikväll, självklart!


Hinna hinna.

Ska borsta tänderna nu och sådär. Vaknade för 20 minuter sen och fick panik för kamera sladden, låg och grubbla över det när jag försökte sova att jag MÅSTE ha kameran idag åtminstonde när vi ska se kapten röd. Idag har vi först samhällskunskap, rast , media, lunch & sen handikappsteater, från glada Hudik! Ska bli skit kul faktiskt

Måste skynda mig hem efter skolan för tvätttiden börjar klockan två. Så ska ner med det första, sen så ska jag ner på stan och köpa biljett till Kapten Röd med Emelie, sen hem och duscha igen och sådär. Kommer bilder senare istället.

Underbart!

B kom hit ett tag vid 7 typ, först såg vi på kniven i hjärtat & gjorde kyckling, ris, sallad & curry, båda var skit sugen på cola till det, så vi gick till grillen och handla cola. Käka det tillsammans med att se på Skåne fruar. Sen la vi oss och såg kungarna av Tyrösand, gick med na en bit hem nyss. Så ska ta sömntablett nu och lägga mig, imorgon taggar ja! Wihuw.

Myskväll.

Kom precis hem från Mingel & Bar, var där med bara Emma. Skönt faktiskt, satt och prata om allt och ingenting. Och jag har fått henne att sluta röka också, ska bjuda henne på kina mat om hon klarar en månad. Så det ska bli roligt och se hur långt hon klarar det! Snart kommer B hit också, vi ska väl ha myskväll helt enkelt bara, blir kungarna från Tyrösand sen också. Tog tyvär inga bilder, var för upptagen med annat.




Fika time !

Ska ta något snabbt och äta nu istället. För ska nämnligen ner och fika med Emma. Så har precis dragit på mig kläder och vart ut och mött upp morsan för att få pengar. Vet inte om jag ska ta bussen ner till stan eller om jag ska gå!? Vi får se hur jag gör, kommer nog bilder sen. ;) Cissi, Cajsa, Malin & Micke kanske också ska med och fika. Så ah! Blir nog en mysig dag endå. Sen träffar jag nog Bella och går ut och går ett tag innan vi ser kungarna av Tyrösand. :)

Suck..

Kul att jag precis börjar må illa. Så ska testa ta mig något och äta, tror jag kör på kyckling & ris idag. Mäster kocken! Haha. Kommer bränna riset eller något tror jag, sen tar jag en dusch och försöker hitta på någon att busa med ikväll. Sms finns jag på!

Wihuw !

Har blivit på mycket bättre humör sen sist jag blogga i falla fall ! Ska försöka gå ut och gå senare, gått ut och gått alla dem här dagarna i veckan. Så varför inte fortsätta?! Känner att jag både börjar få tillbaka kondisen och humöret av det. Och imorgon blir det Kapten Röd tillsammans med Emelie Jensen, Sara, Malin och Junne. Blir liksom lite Back in the days igen! Så det taggar jag stort.

Såhär
;

eller såhär ;


En rådfråga ; Raka av mig håret igen, eller spara ut det?!

Dagens låt som stämmer in parfekt.
;


Kniven i hjärtat.

Ska slå på kniven i hjärtat nu. Fastnat för låten " Kniven i hjärtat - Jag vill va med dig " helt underbart låt. Vet faktiskt inte vad som händer idag, kanske träffar Tove, Amanda & Bella ett tag?! Vi får se, kanske är med bella senare ikväll, det beror på. Aja uppdaterar i alla fall.


Damp, ja!

Känner mig ganska sunkigt humör idag. Borde nog bara vara inne idag känner jag, för är inte alls så glad just nu. Sitter och taggar tills imorgon, men det verkar ju sjunka ner till noll just nu. Hadde sett framemot en bra dag imorgon. Med tanke på att vi först har samhällskunskap sen media & sen ska vi på teater, sen vid 8 är det kapten röd. Så ganska chilldag imorgon endå.

Life suck's..

Känner att det är en riktig jävla depp dag idag, trotts att solen är framme. Är skit less på allting bara & hur deprimerad som helst, ingen aning om vart jag ska ta vägen med tankarna heller. Kan inte sluta tänka på hur mycket jag hatar allting just nu heller, känner mig bara nere just nu. Får se vart dagen tar vägen också. För inatt kunde jag inte sova heller, låg och vred mig hela j*vla natten. Orkar fan inte! Life is back..


Ensam igen.

Nu är jag ensam igen, tråkigt nog. Mickis och Kate kom förbi en sväng, var lite sociala och sådär. Sen så gick jag med dem för att gå till Bella, vi gick ut och gick till Alderholmen och satte oss och prata lite. Var ute och gick i en timme tror jag, skit skönt. Fast skit kallt. Sen hem till mig, kolla på några avsnitt från kungarna av Tyrösand.

Älskar programet! Gick precis ut med henne och hon gick hem. :( Ska va med henne imorgon & vi är lediga imorgon. Hon kommer vid typ 11.00 imorgon bitti eller något för hon ska till tandläkaren vid 10. Segt! Kommer va skit trött. Men aja. Vad gör man inte?! Pluss att Sofie smällde ju till mig på ögat igår, inte med flit. Men jag måste då säga att det gör ondare nu än igår.


Låter bilderna tala för sig själv. Som vanligt mobil kameran, ska leta efter kamera sladden. När jag orkar!


Kusin & Mickis!

Mickis!


Ska snart sova tänkte jag, men får inte för Bella. Så måste hålla mig vaken! :(

Klar.

Har precis duschat & Kate kommer förbi en sväng snart och hämtar sina grejer som jag fick låna i lördags. Två adidas tröjor! Så kommer nog sluta med att jag är med henne ett tag. Miss är väl klart klar också ;). Känns ganska onödigt att gå ut och gå om man precis duschat?! Vi får se hur den saken blir.

Ny duschad "Marcus" Svarta chinos, lila tröja & en tjocktröja till!

Dusch.

Ska duscha nu, sen fixa lite på rummet. Eftersom allt är inte riktigt klart ännu. ;) Sen ska jag va med MRS I! Får se vad vi gör, ska försöka få med na ut på en lång promenad igen. Lovat mig själv att jag verkligen ska börja gå ut varje dag. ;) Lite irriterad är jag också på vissa saker. Har i alla fall funderat klart nu på vart jag ska gå folkhögskolan sen, det blir nog Skåne för min del!

Bjuder på en gammal bild. ;)


Eftermiddagens låt är " Ulf Sundell - Hon gör mej galen "


Taggad!

Snart är det ju dags att gå på ett utav Sveriges bästa reggaeband, Kultiration & Kapten Röd visas upp på Maxim i Gävle. Ska förmodligen gå dit med Mickis eller så får vi se vem det blir. ;) Ser fan framemot det! Astaggad.

En favorit låt med Kultiration. "Kultiration-En timme kvar att leva"



En utav bästa låtarna från Kapten Röd. Kommer ihåg att vi från Sandviken jämt lyssnade på den här när vi kände oss depp. Saknar tiderna i Vallhov hur mycket som helst! Saknar folket från Sandviken överhuvudtaget. '

Kapten Röd - Ta inga order!

Igår & idag.

Redan lagt upp en bild på gårddagens "outfit" så behöver inte göra det idag. Har inte orkat knäppa nån bild idag heller, men har i alla fall ett par skit sköna chinos & freddperry tröja idag och hammarby t-shirt. Gick till skolan idag. Träffade Bella på vägen dit. Idag var det faktiskt en skit skön dag i skolan. Första gången tror jag!?

Jag och Mathilda jobbade skit bra både igår och idag. ;) Har jobbat med dikter och sånt. Haha, trodde inte jag kunde skriva dikter. Men gick skit bra faktiskt. På första rasten åkte jag och Liza iväg med moppen och tankade och sen så köpte vi nånting smått och äta, för båda var ashungrig & sugen på något. Självklart kom vi 20 minuter försent. Bra jobbat där! Men hann inte missa så mycket, så det var skönt i alla fall & AC (våran lärare) Vart inge sur heller.

På lunchen så satt jag i köket tillsammans med Viktoria, Liza & Cicci och språka lite och sådär. Dem käkade jag hade glömt mat så har inte ätit något på hela dagen, så ska göra mig något när som helst tänkte jag. Skit hungrig! Åt ingen frukost heller. Men fick ju i mig lite godsaker på rasten ;). Efter skolan hade jag möte med mamma och AC. Gick skit bra faktiskt.

En glader, efter att blivit klart med grupparbetet.;)

Haha, våran lärare tyckte det var skit kul att få ta kort på vårat arbete, så ah. Hon fick ställa upp!
Jag och Mathilda! En utav världens roligaste klasskompisar!:D




Igår var jag på stan hela dagen nästan. Var först där med Cicci, Viktoria & Yohanna. Sen så var jag med Dennis, Sofie & Jennifer. Vi var mest nere för att träffas & ta't lugnt. Efter ett tag drog jag iväg.. ;) sen gick jag ut och gick i en halv timme ungefär. Skit skönt! Börjat gå ut och gå nu, kan behövas faktiskt.

För kallt med skinnjacka nu btw!



seent ute!


"Dagens outfit"


Är sent ute med bloggandet, vart och hängt på stan nästan hela dagen. Mys sen! Måste ta sömntabletten så jag inte hamnar efter, annars sover jag till elva imorgon. Uppdaterar efter skolan imorgon eller i skolan om jag hinner.

Bråttom.

Har ganska bråttom idag egentligen, som alla märkte så tog mina gratis SMS slut igår. Men morsan fyller på mobilen idag så fort som möjligt, så då smsar jag gratis & ringer igen! Ska till skolan nu ska bara äta frukost. Sen efter skolan drar jag hem ett tag och käkar, väntar på mrs. Sen drar vi och solar! Blir fint som fan. Men i alla fall. Bloggar när jag är hemma från skolan. Hörs!

Läggdags.

Kom in för ungefär en timme sen. Gjorde kvällsfika och sådär. Suttit framför datorn också. Var ute och gick, träffade på Malin och Micke, stog och språka med dem ett tag. Sen så gick jag hemåt igen! Skit skönt väder ute också. Kör samma igen! Och ska sola imorgon med mrs ! Så det blir fint de. Blir lång promenix imorgon kväll också. Ser faktiskt fram emot det, nu jävlar kör jag!


Det nyttigaste jag ätit. HAHA! (Nästan.)

Tar mig utåt.

Precis dragit på mig jacka, mössa & hallsduk. Tror fan jag ska ha vantar också. Verkar kallt ute faktiskt. Sen tar jag mig en lång promenad. Vet inte hur långt jag kommer orka gå, säkert jättekort bit sen kommer jag nog ångra mig. Men då har jag i alla fall varit ute idag. HAHA! Skriver när jag kommer in igen eller något.


Städat klart.

Nu har jag städat klart, sitter och lyssnar på Elvis med en prilla i käften också. Vädrat rummet lite grann också, så nu är det kaltl igen. HAHA! Ska föra över musik på mobilen nu, sen tror jag faktiskt att jag drar mig ut och går en runda. Det är ju mörkt ute nu också, skönt. Tar mig ett bad när jag kommer in skulle jag tro, myssöndag helt enkelt.

Före (Förutom att jag hann plocka undan lite grejer från bordet.)


Efter.



Sådär ja. Äntligen klar då helt enkelt.. ;) Det enda som fattas är att jag ska orka mig ut och gå. Så jag får väl dra på mig en tjocktröja & knalla ut en sväng.

Kvällens låt " Elvis - I Beg Of You och Elvis - Santa Bring My Baby Back (To Me)<3




Längtar dåligt mycket till födelsedagen & julafton just nu. Mysigaste stunderna som finns!

stäädar !

Nu tänker jag lyfta mitt arsel och göra någon nytta. Suttit här hela dagen faktiskt. Har dock sätt en utav världens bästa filmer, som jag sett alltså. "The blind side" Hur bra som helst. Ska mublera om tillbaka mitt rum nu efter helgens bomb nedslag. Ligger hur mycket kläder som helst på golvet & massa annat skit som ska upp också.

Sen ska jag ut på en promenad tror jag, om jag kommer orka. Tar mig ett bad när jag kommer in och bäddar rent i sängen. Så som en söndag ska vara helt enkelt, borde ta mig något att äta också. Men orkar faktiskt inte göra något idag. Så det struntar jag i. Gör mig kanske en fruktsallad senare?! Vi får se. Uppdaterar när jag kommer tillbaks till datorn i alla fall.


Favorit film!

Bloggpause.

Har inte bloggat på ett bra tag & orkar inte ta upp allting som hänt, men just nu borde jag fundera över att städa sönder mitt rum. Hade besök i helgen utav Kate, Tobias Anderas & några. Lanade med Kate! Men min andra dator ville inte gå igång. Så gick inge vidare, satt och hade damp ungefär hela Fredag natt.

På lördagen vaknade vi och åt världens fetaste frukost, båda var nog lite halft bakis tror jag. HAHA! Så vi steg upp vid redan elva tiden och käkade och sådär. Gjorde oss iordning, tog oss ner på stan hämta lite grejer. Sen så hem till Kate. Var där, chill drack lite och sådär. Vart nästan för mycket av det goda för min del vill jag säga. Men skön dag endå. Sen så kom Tobias och dem hem till Kate, var där ett tag sen så drog vi ut i Bomhus och gick lång promenix. Sen hände massa saker som jag inte behöver ta upp. ;)

Mobil-bilder dock. Rummet är för stökigt för att hitta kameran & den har inge batteri heller.



Sen har jag inga fler bilder, kunde inte ta fler eftersom jag nästan inte hade batteri.



Idag borde jag egentligen städa mitt rum om jag ska vara ärlig, funderar på att göra det. Ser ut som jag vet inte vad, hej kom och hjälp mig i alla fall. Ska ta mig ett bad senare innan jag kryper ner till sängs. Tror att jag ska bädda rent i den även. Om jag får ork till det, bakis dag idag. Så kommer säkert inte orka med nått utav dem. HAHA!



Uppdaterar senare. Måste nog dra igång nu så jag inte kommer i säng försent idag.
Det är ju skola imorgon, slut på helgen & ny vecka.

Min kusin fyller år snart också, vafan ska man hitta på till henne då!?
Kanske något tips på något?!
Åker KANSKE till Sthlm till helgen som kommer också. Om det inte blir av med Göteborg, vi får se hur det blir med den saken faktiskt.

"Emot rasism-Klocka?"


Triwa heter märket som nog är mest kända för dem populära färgglada klockorna som dyker upp på armar överallt nu för tiden, men med deras nya klocka "Tolerance" som inte sticker ut på samma sätt som de andra är målet däremot att motverka rasism.

Personerna som ställer upp i kampanjen återfinns artister som b.la. Mange Schmidt, Timbuktu och Dogge Doogelito

 



Funderar på att fixa mig en såndär klocka till då jag fyller år. Den är ju faktiskt skit snygg om jag ska vara ärlig, lite stil i den på något sätt & lite höstaktig. Precis som det ska vara nu när det är höst. I alla fall, så kanske jag åker iväg på qlimax i Holland den 25 November. Beroende på om jag får det jag önskar i förskott. Vi får se helt enkelt. För er som inte vet vad det är.

 


 

Vart hemma från skolan idag. Fick ett litet depp utbrott när jag höll på och fixa mig, så vart aldelles färdig i kroppen och började storböla.. Tror nästan att morsan fick panik ett tag. Så ah, jag blir hemma idag igen. Såg framemot att gå iväg idag. Funkade skit bra med sömntabletterna. Märks att jag behöver dem. Kanske inte så bra en då. Blivit beroende typ tror jag, för vill ha en nu hela tiden och lägga mig. Men jag får inte ta en.

Ska kanske knalla iväg mot skolan till lunchen och träffa allihopa och säga hej till lärarna och sådär. Ska städa hela lägenheten också, får hundra kronor till helgen om jag gör det, är faktiskt i behov av pengar just nu. Så ah, det måste göras. Men nej, tror jag ska börja nu faktiskt. Så jag har hela eftermiddagen framför mig.

 


En festbild från i sommras. Skit skön snubbe han bredvid, kommer bara inte ihåg namnet? Konstigt..Näe.


Varit utanför bloggandet.

Hej, jag har varit helt off tyvär för att blogga ett tag. Har verkligen inte orkat! Men nu så ska jag skärpa mig.

Idag har jag varit med älskling först, sen så åt vi lunch tillsammans, när hon var i skolan drog jag och träffade Emma och hennes kompisar ett tag. Var ganska skönt faktiskt att bara hänga. Sen efter det träffade jag älskling igen när hon hade slutat. Vi drog hem till mig, jag skrev på några uppgifter som ska skickas in om min opperation.

När vi gjort det kom morsan hem, hon käka vi väntade på henne. När hon var klar så drog vi ner till stan för att hämta ut sömntabletter åt mig på appoteket, sen postade jag brevet som jag skrivit på om opperationen som ska va inne innan den här onsdagen, för då ska jag på "det stora mötet". Är väl ganska nervös faktiskt. Efter det drog vi hem till mig igen.

När vi var hemma hos mig gjorde vi iordning tacos till middag, åt det sen så plockade vi undan allting. Efter det kom Johan & Pamela, drack kaffe och spelade kort, "neger och pressident" Haha. Jag vann nästan alla gånger! Tur det, för är en jättedålig förlorare. ;) Dem drog för inte så länge sedan så nu är jag ensam igen, sitter och kollar på "Svenska hollywod fruar" eller vad det heter & lyssar på Rihanans singel. Skit bra faktiskt!

Ska snart prova min sömntablett som jag hämtade ut idag och somna till den & se hur det blir med den. Ska ta en dusch först.



ahmentjahej

tjahejs peepz!
gjorde precis om marres design och header, tog sin lilla tid kan jag ju säga haha, men eftersom jag älskart så klart att jag kämpar!
har inte riktigt kollat hur den ser ut på en vanlig dator, eftersom jag har en mini. menmen det visar sig ,ser det konstigt ut så ursäkta mig! jag fixar det sen.

TJALALALALAL HEJHÖRS!

/bellis

Dagens outfit.

Har precis tagit mig en dusch & valt vad jag ska ha på mig innan alla kommer. Ska snart ta och äta lite chips & dricka upp fantan och slå på en film så länge. Orkar inte göra något annat & har redan fixat allt annat som behövs fixas. Ska bli så mysigt att ha tjejerna här ikväll, var ett tag sen nu.




" Dagens outfit "

Chinos från JC 499 kronor
Skjorta Emilio kommer inte ihåg.
T-shirt selected kommer inte ihåg.

Dagens musiktips .

När det är sånt här fint väder & man känner sig lite hängig och sina b-rudar kommer på besök fram emot kvällen och tänker äta tacos med en, då passar den här låten parfekt. Älskar denna låt, hatade den i början, eller ah. Hatade och hatade, men gillade den inte. Faktiskt inte förns idag som jag börjat lyssna sönder den! Så den gillas.
Pluss att Rihanna är så jävla snygg i den här videon.





Den här låten får mig på så bra humör, älskar videon också. Så typiskt Marcus musik.

Vid 4-5 kommer mina b-rudar hit, Kate, Amanda, Bella, Ida & kanske Amanda Andersson. Hoppas stort på det, blir hela ligan ikväll. Ser framemot mycket skratt osv.<3

Orkar inte.

Vara hemma något mer pågrund av att jag inte kan sova på nätterna & sen sova länge på dagarna istället medans alla är i skolan, jag vill bli frisk nångång. Det är alltid nånting som gör så att jag mår så dåligt att jag inte orkar ta mig till skolan, men ska bli ändring på det nu.

Orkar inte vara hemma något mera känner jag, var i alla fall ner och köpte en fanta exotic på affären nedanför mig. Sen så har jag gjort matlåda till morsan också, som hon var förbi och hämtade, gjorde även mat åt mig själv. Vilket jag vart självklart äcklad utav och klarade inte av att äta upp det. Var i alla fall skit skönt ute. Skulle kunna sätta mig i parken med musik i öronen och bara njuta just nu känner jag, men jag självklart som vanligt har ingen ork..

Ska slå på en film nu och äta chips & dricka fantan tänkte jag, eftersom jag inte orkar göra något annat. Har faktiskt tagit några egopick's idag. HAHA! Ovanligt faktiskt. Jaja, uppdaterar senare idag, får se om det blir någon taco-kväll ikväll, tror det i alla fall. Isåfall uppdaterar jag ikväll med massa mysiga bilder.


" Marcus sjukling outfit"
Ett par mjukisar & stor luvtröja, tröjan är egentligen Bellas.









Min älskling åker bort på torsdag eftermiddag och blir borta hela helgen. Det enda jag ser framemot är när hon kommer hem igen. Kommer sakna dig jättemycket plutten<3

Godnatt.

Tänkte ta en snabbdusch nu , såg Sebbe istället. Vart vän med han som har huvudrollen i filmen idag på Facebook! Det roliga är att han heter "Sebbe" också. Tar mig en dusch nu och sen så lägger jag mig, får bädda rent imorgon istället.

Ska ha taco kväll imorgon istället eftersom det inte vart något idag, så det ska bli mys. Självklart kommer det komma upp massa bilder från det imorgon kväll när jag får tid för bloggen. Nej men nu springer jag till duschen innan klockan blir aldelles för mycket. Bloggar som sagt var imorgon innan jag går till skolan.

Hoppas på att mitt sovande håller inatt, så jag orkar.


Vet att det kanske är lite fel att lägga upp två samma bilder på samma dag. Men eftersom jag ska lägga mig så, varför inte? Liksom..

Nudlar.

Gör nudlar nu, är skit hungrig men en då inte. Vet inte vad det är med mig, har bara ätit lite stripps idag ingenting mer. Var hemma från skolan idag också, mådde som sagt var inge bra pågrund av att jag har nån infektion i kroppen som pågår just nu. Får se hur det blir imorgon, ska i alla fall försöka ta mig iväg till skolan då.

Ska slå på en film nu, tror det blir dunderklumpen. HAHA! Så slår äter nudlar, dricker saft & ser på filmen till det, sen tar jag mig en dusch & lägger mig tror jag. Ska försöka orka bädda rent i sängen också, om jag orkar. Får se hur det blir med den saken. Har tyvär inga nya bilder, men imorgon så. Uppdaterar imorgon innan jag går till skolan, tråkig blogg just nu med noll bilder. Men får ta igen det imorgon.

Lyssnar på gamla godingar just nu på spotify!





Måste springa till nudlarna nu, vem saknar inte sommaren!? Men fan, vintern kommer ju nu! Tagga skidor.

vinterns listtopp

Den kommer stå på Marcus mest lyssnade låtar under hösten / vintern, lätt att jag tänker lyssna sönder den här när jag åker i kungsberget / sälen i år. Fyfansen vad skön låt! Och jag överdriver inte.





Sådär känner jag mig just nu..

Uäk ...

Ja, nu ni. Vem tycker ni är bästa topp-bloggarna" ? Och vem tycker ni är "snyggast" utav dem??? Tidigare så tyckte jag faktiskt Kissie om jag ska vara helt ärlig. Men efter att ha sett några bilder med henne & efter att hon förstört sitt liv med massa opperationer så tycker jag inte det längre, man ska vara sig själv helt naturlig.



Har i stort sett tröttnat på alla "stor-bloggare" den enda som kan gå in ibland det är Hugo & Amir faktiskt. Utav dem "stor-bloggarna" sen är det ju självklart random bloggar som ligger på min topplista. Vilken är din favorit??


Fan för de här alltså..

Jag hatar seriöst det här, jag kan inte somna på nätterna. Jag sov i cirka 1-2 timmar inatt, så vaknade jag i lagoms tid imorse, börja göra mig iordning för skolan och dunns somnade med allting på. Jag orkar inte ha det såhär, nått stopp får de väl en då vara!?

Jaja, ska väl sitta och spela eller nånting, skulle ju haft tacomiddag hos mig idag men det sket ju sig med tanke på att jag inte kan sova som jag ska om nätterna. Så ah, vi får väl se hur det slutar med allting. Kanske blir som jag vill också! Vem vet?

Jag har sjukt ont i kroppen, hur trött som helst, men kan en då inte sova. Och mår allmänt konstigt helt enkelt!? Vet inte vad det är med mig. Men får hoppas att det blir bättre nån gång.

Säger bara en sak..

GODNATT foket.. Nu går jag till min säng som jag inte sovit i på 3 nätter & lägger mig. Skönt ska det bli, bloggar så fort jag vaknar imorgon, hoppas på att inte vakna försent.

pass

På att jag är tröött ?? Brukar inte vara det vid den här tiden på söndagar faktiskt. Så nu ska jag passa på att springa iväg på toaletten och borsta tänderna osv innan jag blir pigg igen och inte kommer somna på ett tag. Imorgon blir det taco med Bella,Amanda Andersson & pluttfis. Så blir nog många filmer därifrån, ska självklart fixa tabbar från när Amanda failar med sina saker. ;) HAHA !

Kommer nog ett videoinlägg imorgon också, skulle jag tro. Hoppas inte för mycke om det bara. HAHA!

Nej, som sagt var, ska springa in till toan nu. Jag uppdaterar imorgon innan skolan, vet f*n inte vad jag ska ha för "outfit" imorgon, sen har jag en överraskning till alla också om det blir som vi planerat, måste fixa skjuts dit & hem och massa också innan jag skvallrar om det. Puss, natti!


Videoklipp, HAHA!

Jaja, jag blir såhär av för mycket koffein i kroppen. Tyvär så vart det kaffe den här gången & ja, jag gör nästan allt som måstes för att få folk att skratta, sån är jag.


Kortspel, jag vann ju självklart. ;)


Låter bloggen tala med bilder.

Låter bloggen tala lite med bilder, eftersom jag inte orkar skriva en hel bibel om vad jag gjort i helgen. Fredagen bestog av att umgås med underbart folk i alla fall. Ute fest vid "lill-bögen" och mys på lördagen med god mat. Sen idag så träffade vi Emma och hennes kompis Kristin från Ockelbo sen så var vi med Bellan & Amanda ett tag.












Ovanligt trött.

Idag var jag i skolan, haha. Det var nog på tiden! I skolan gjorde vi inte så mycket, hade engelska, matte & svenska. Spelade kort på matten med Linus & Viktoria, engelskan var slapp & svenskan dryg. HAHA! Sen efter skolan gick vi till matsalen och käka, var ju tacos. Men smaka självklart skit. Hatar sodexo.

Efter skolan så åkte jag, Malin & Dennis ner på stan, Dennis drog typ på ängång sen så gick jag och Malin runt lite, sen kom min plutt ner också. Hon slutade tidigare så hon var på skit bra humör, tur de. Bellan kom också ett tag. Kollade på kläder åt Amandas lillebror Daniel i stan först, hitta ganska mycket. Men sen bestämde Amandas mamma sig för att Daniel skulle va med istället för vi hade så svårt och välja.

Så vi åkte till köpis och mötte upp honom och gick runt i massa affärer, till slut hitta han ett par chinos, 3 t-shirt's och ett par jeans. Skit snygga chinos, ljusblåa från JC. Blir nästa köp för mig! Köpte även själv ett par jeans, satt skit bra. Pluss att dem bara kostade 199 kronor och skulle kostat 299 kronor. Skit bra köp Marre! Överlycklig. Sitter faktiskt skit bra.

Köpte mig en slush som smaka bajs också, den var inte klar haha. Så Daniel sa " men Marre, dem där är inte klara? " Men jag som är så envis skull ha dem smakerna jag ville ha så tog dem i alla fall, sen efter att ha ätit den ett tag så gav jag den till Daniel istället. Sen åkte han hem och vi åkte till stan en sväng.

Träffa på Denka och massa folk på stan, även Michelle som fyllt 20, grattis pöjk! Sen så åkte vi hem till mig, jag byte byxor till dem nya och sen så tog vi bussen till Kate, Amanda hämta sin skinnjacka och sådär. Sen så åkte vi hem till älskling.

Vi käka där, drack cola & kollade på först simpsons sen family guy sen var det nån random film på 6:an som jag ska fortsätta kolla på nu snart om den fortfarande går. Tyvär har jag inga bilder från idag, dålig på det där med bilder känner jag, ska bli ändring stort!

Ska i alla fall lägga mig nu, har fått tillbaka min ipod-touch av plutten också, äntligen! Saknat den som en dåre, men i alla fall. Bjuder på en gammal bild!


Lan hemma hos Danne, då måste man ju ha monster?!:D + ny snaggad där, ångras! :(

myskväll !

Var precis ner utanför dörren och mötte upp Per (min låtsaspappa) som hade med sig dipp, chips & läsk åt mig. Så go han, ställer alltid upp. Så ja , ikväll blir det att jag tänder några ljus & bara myser med mig själv till en film. Tror jag tar ett bad senare också.




Glömdes bort..

Haha. Glömde bort att när det var gisning för vilket parti jag skulle rösta på så glömde jag bort och säga vilket det var, men tänkte faktiskt avslöja det nu! Självklart röstar jag på vänsterpartiet!



Vad gör du en vanlig dag?
- Bloggar, umgås med bra umgänge, flickvän & uteliv!

Vilket är höstens "måste-plagg"?

- Det måste faktiskt vara skjortor, mörk skjorta & ljusa jeans & en vit/svart mössa till,skit snyggt!

Hur mycket shoppar du för i månaden?
- Det är ingenting faktiskt, jag shoppar inte så mycket. Men det blir nog mer när pengarna rullar in som dem ska.

Vad skulle du aldrig blogga om?

- Haha, det är nog det största privatlivet. Eller om hur mycket man tjänar i månaden.



Jag måste då säga att ibland har jag världens bästa låtsaspappa. Och ja, jag ska få hem lite smått & gott snart utav honom för att jag är sjuk, uppdaterar självklart med bilder sen om vad det vart för något. Har tagit mig en dusch nyligen & ska snart bädda rent i sängen & sådär. Lite mysmys bara, sen tänkte jag tända mig lite ljus och slå på en film, helt enkelt en mysdag.

Gött..

Är nyduschad. Älskar känslan av att vara det, haha. Vet inte varför. Ska snart bädda rent i sängen också, så har jag städat lite på rummet med. Skit nice! Ska göra mig en kopp kaffe med & spela lite CS. Kaffe & cs är underbart, det enda som saknas är en prilla under läppen. Men det får väntas!

Uppdaterar senare, chao.


..

Har precis ätit, gjorde mat själv trotts att jag mår som jag gör, jag är duktig jag. Haha! Vart köttbullar och makaroner, morsan var och handla innan hon kom hem till lunch, men inte köper hon snabb makaroner heller. Nänä! Till nästa gång morsan, köp snabbisar.

Jaja, jag ska spela cs nu. Har precis ätit. Vet inte vad jag gör senare, slår nog på en film eller något, om jag orkar vill säga. Ska väl gå och köpa mig snus sen också. Får se om jag orkar göra något utav det där överhuvudtaget.


Marre speciall !


Precis ätit.

Tidsfördriv

Har du:
Någon som förstår dig? Ja
Någon som du saknar? Ja
Någon som du hatar? Nja.
Vem kramade dig senast? Morsan
Vem pussade dig senast? Amanda
Vem ringde dig senast? Per
Vem ringde du senast? Mamma
Vem var hemma hos dig senast? Amanda
Vem var du hemma hos senast? Johan eller Amanda.
Har du några kärleksproblem? Nej
Har du pratat med någon idag? Nej, eller ah. Mamma då!
Har du gråtit idag? Nej.
Har du skrattat idag? Ja 

Jag:
Är singel? Nej
Svär ofta? Det gör jag väl då..;)
Sjunger i duschen? Hah. Ibland händer det väl!
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Haha, nej faktiskt inte.
Skrattar åt dina egna skämt? Haha, ah.
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? Ja

Har du:
piercingar? Ögonbrynet & örat, hade läppen förut.
Syskon? Pappas sida.
Jobb? Nej
För många vänner? man kan aldrig ha för många
Rymt hemifrån? Haha, ja.
Färgat håret? Japp
Bra självförtroende? ja, ibland så.
Sagt "jag älskar dig" till någon? Mm
Varit kär? Ja
Dumpat någon? Ja
Gjort något olagligt? Ja
Somnat i skolan? ja
Brutit ett ben? ja
Tappat bort mig i min hemstad? ja, haha.
Sett en fallande stjärna och önskat? ja
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? ja
Smugit ut utan lov? En enda gång tror jag.
En hemlighet som ingen annan vet? Japp
Sovit en hel dag? Haha, allt för ofta.
Somnat gråtande? Mjo
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? Mh
Blivit generad inför folk? Haha, ah.
Varit kär i någon utan att säga det till personen? ja
Ätit musslor? nej, usch.
Haft ett förhållande i under en månad? ja
Blivit kallad player? Ja
Färgat ditt hår svart? ja

Vad:
Längtar du till mest just nu? Att lägga mig i sängen.
Ska du göra i helgen? Dricka öl!
Har du för kläder på dig? Gråa mjukisar, JL tröja, Björnborg kallingar & strumpor!
Gjorde du igår? Spelade för mycket CS.
Ska du göra i sommar? Vill till Gotland ännu en gång & Campa!
Åt du senast? Köttbullar & Makaroner, haha.
Har du för mobil? Sony Eriksson.
Vad köpte du senast? Läsk och snus.
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? Det kan jag inte svara på nu.


Vem/vilka:
Slog du senast? Slåss inte. ;)
Fick du sms från senast? Amanda
Pratade du med i telefonen senast? Morsan
Älskar du? Amanda, Vänner, släkt & familj
Skulle du kunna göra allt för? För dem som står mig närmast.
Var du med senast av det motsatta könet? Amanda.
Kan du lita på mest? Det är nog Amanda och morsan.
Vet mest om dig? Amanda.
Sov du tillsammans med senast? Amanda.

Allmänt:
Har du pussat en groda? Haha. Nej.
Kan du hjula? Kan allt jag. ;)
Biter du på naglarna? Ja.
Är du EMO? Nej.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? För mycket av det goda! Shopping,alkohol&flytt.
Skulle du kunna hoppa fallskärm? Ja.
Har du sjungit inför publik? Ja.
Följer du mode? Jodå.
Är du hungrig? Nej.
Är du blyg? bara när jag träffar nytt folk men annars inte.


Bjuder på en bild med mig & Babywiik eftersom det var henne jag snodde texten av. ;)

Nyss vaknat!

Vaknade för ungefär 20 minuter sen, drog på mig mjukisar & en t-shirt och satte mig vid datorn. Har precis smsat min låtsaspappa om att jag vill ha en hundring för att köpa något gott till mig själv ikväll! Haha. Inge kul & va sjuk faktiskt.

Har jätteont i kroppen idag, det är nästan värre än det var igår. Så ah, det känns lite. Fick sova inatt i alla fall.  Somna som en duns igår kväll. Jätteskönt! Känns som att jag inte gjort det på jättelänge om jag ska vara ärlig. Kändes som första gången. Men ah, jag tänkte faktiskt ta något att dricka & spela lite css. Kan ju inte göra något annat. Och orkar inte se på film så ah! Uppdaterar senare.

Bjuder på en gammal bild pågrund av att jag är sjuk & inte orkar ta nya!


RSS 2.0