13:32

Hallådär :) Har käkat för ett tag sen, vart köttbullar och makaroner ;) Marre speciall vafan. :D Ska göra mig klar nu sen gå ner på stan, är sånt jävla fint väder ute så jag går istället för att ta bussen. :) Ska ju som sagt var träffa mosran på stan. Sen så ska jag till Bella ikväll och ta några öl. ;)

Kommentarer
Postat av: En gammal vän.

jag har bara en fråga, du är en sån himla fin person, en som jag hade jävligt kul med när vi umgicks. de är väl sisädar tre år sen nu, men endå. varför umgås du med små fjortisar när du fyller 20 jävla år? du är värd så jävla mkt mer än små 14 15 16 åringar som byter pojkvänner och kompisar som en annan byter strumpor. jag tkr ba de e synd att de blivit så. du förtjänar bättre. Ibland saknar jag dig, puss!

2011-01-29 @ 00:01:33
Postat av: Anonym

För det första, så är det inte åldern som räknas, för det andra tycker jag att dem yngre är mognare än dem äldre. Just därför jag umgås med dom plus att dom håller det dem lovar osv. Sen skiter jag i vad andra tycker, och det vore ännu bättre om du talade om vem du va istället för att skriva sådär för "tre år sedan.."

2011-01-29 @ 02:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0