Hemma.

Mikaela kom ju till mig, vi satt mest och var sociala med varandra och sådär. Jag käkade ju och så. Sen gick vi ner på stan, träffade lite folk. Sen kom Amanda som slutade skolan. Gick till Mingel & Bar. Fick världens utskällning utav t***jävlen som jobbar där, ursäkta ordspråken jag tar upp, men är skit förbannad på idioten. Så vi fikade med Robin, Emma, Rebecca, och några till. Sen gick vi vidare och dem skulle till Valbo.

Jag och Amanda mötte upp Bellan, Mohamed, Linnea & Ida stog och snackade ett tag. Sen gick Mohamed för att han blivit portad från macdonald's för att Ida skulle äta! HAHA. Sen så gick vi in på Carlings, HM & JC och kollade lite på vår skjortor som jag ska inhandla så fort jag får penningen. Sen så gick vi upp till taket och bara tog det lugnt, så jäkla skönt när solen ligger på! Så vi satt där i minst en timme eller något. Efter ett tag så fick vi nog.

När vi gick ifrån taket så gick vi till seeafun och kollade på vinterjackor, hittade självklart en jag vart dödskär i på ängång. Kollade även på t-shirt och tjocktröjor. Hatar att gå in i den butiken, finns så mycket jag vill ha där. Sen så gick Bellan & Ida och köpte glass och redbull och vi gick mot Brynäs, hade ju tvätttid.

När vi kom mot Brynäs så gick alla åt varsit håll, Bellan & Ida mot sitt och jag & Amanda mot mitt. När vi kom hem låg vi bara och kollade på tv. Var så j*vla trött så jag orkade inte göra nånting kände jag. Sen så hade jag ju tvätttid. Så jag och morsan gick ner och tog det. Sen gick vi upp och åt lasagne. Älskar't!

Sen efter en timme när vi skulle gå ner igen så vart det nå fel på tvättstugan, så allting dampade. Hela skiten slutade fungera, lamporna vart helt retard och tändes & släcktes hela tiden. Så vi fick helt enkelt boka en ny tid och ta det vi inte hann med upp igen.

När vi kom upp igen så kollade vi på tv och tog det lugnt, sen gick jag med älskling till bussen och hon åkte hem. När jag skulle gå så ropade någon efter mig och självklart var det Natalie, min barndomskompis från låg-högstadiet. Vi var jämt förut. Så stog och snacka ett tag. Sen gick jag hem.

Satte mig här vid datorn ska snart lägga mig känner jag, helt slut i kroppen. Skola imorgon också ju. Skönt med sovmorgon i alla fall! Det är ett pluss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0